Viikonlopun alelöytöjä ja kauan odotettu sushiateria

Raskausaikani meni yleisesti ottaen todella smoothisti, mutta yksi asia ärsytti yli muiden. Se loputon lista kielletyistä ruoka-aineista. Ei sillä, että söisin sushia kovin usein, mutta nautin siitä paljon. Se, että jos jokin on kiellettyä, alkaa sitä tietysti haluttaa. Sushista haaveilin koko raskauden ajan. Kävimme pari kertaa sushilla, mutta söin vain niitä kasvisvaihtoehtoja, eikä ne ollut niihin lohirulliin verrattuna oikein mitään. 

Olimme saaneet baby shower lahjaksi valokuvaukseen lahjakortin, jota lähdimme käyttämään lauantaina. Lahjakorttiin kuului kaksi erillistä kuvaussessiota ja kaksi kuvaa tulostettuna. Saimme sovittua firman kanssa, että otamme molemmat kuvaukset samaan kertaan, joten saimme ottaa perhekuvan ja vauvakuvan. Tulostetut kuvat tulevat n. neljän viikon päästä. 

Keskustassa ollessa pääsin vihdoin sushille, Dublinin parhaiden sushien äärelle, Yamamoriin. Voin kertoa, että savulohi-tuorejuusto-rulla maistui mielettömän hyvältä!

13715193_953446204767983_381640369_n.jpg

Kumpa ravintolakäynnit neidin kanssa sujuisivat jatkossakin näin seesteisesti. Sain syötyä melkein koko annokseni hänen nukkuessa, kunnes hänellä iski nälkä. Pieni tauko teki aivan hyvää, niin mahtui loputkin rullat mahaani. 

 

13704223_604877236339611_1226264250_n(1)new.jpg

 

hoitolaukkuuunew.jpg

Haaveilin jo raskausaikana River islandin hoitolaukusta, mutta sopivaa ei silloin löytynyt. Nyt alennusmyynneissä pyöriessäni sattui tämä musta suuri laukku olevan puolella hintaa tarjolla. Vaaleanpunainen H&M:n laukku on palvellut aivan hyvin sekin, mutta onpahan nyt mitä vaihella. 

IMG_3096new.JPG

River islandilla on myynnissä myös lasten (jopa vauvojen kokoisia) vaatteita, ja näin alennusten aikaan niitä raaskii ostaakin. Mitään bodeja ja potkuhousuja sieltä ei löydy, nimittäin ovat vähän kuin aikuisten vaatteita pienoiskoossa. Koitin kuitenkin löytää vauvalle sopivia vaihtoehtoja niiden napapaitojen ja minihameiden joukosta. 

IMG_3093new.JPG

Next myy aivan ihania lasten vaatteita, mutta aika hintavia, joten olen kytännyt heidän alkavia alennusmyyntejä. Perjantaina piipahdin myymälässä, jossa selvisi alen alkavan lauantaina aamulla klo 5:00. Aivan niin suuri fani en ole, että paikalle olisi pitänyt herätä silloin, mutta poikkesimme keskustan myymälässä valokuvausten jälkeen. Siellä oli koko myymälän verran puolen hinnan vaatteita tarjolla ja sen verran siellä oli porukkaakin. Sanoisin, ettei neidille tarvi olla muutamaan kuukauteen ostamassa vaatteita. 

Kävimme myös kakkukahveilla lempikahvilassani Foam cafessa. Porkkanakakku oli sen verran tuhtia, ettei tarvi siitä haaveilla aivan heti uudestaan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *