Ystäväkirjassa Riitumaria

Nimeni on Maria Riitu Johanna

Jotkut tosin kutsuvat minua Riituksi

IMG_2739new.JPG

Olen syntynyt vuonna 1990

Lapsuuskotini langallinen numero on 873038

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona varmaan joku barbie tai laulaja. 

IMG_2748new.JPG

Mutta isona minusta tulikin: parturikampaaja, toimistotyöntekijä, äiti ja ulkosuomalainen. 

Täydellinen puoliso: hauska, aikaansaava, sosiaalinen, komia, siisti, huomaavainen, avulias, kiltti, luotettava ja ihana. Taidan olla aika onnekkaassa asemassa, että sellaisen olen rinnalleni saanut. 

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Meillä olisi varmaan kotona aika siistiä, blogi päivittyisi vähintään kerran päivässä, nukkuisin enempi ja meillä syötäisiin super terveellisiä ruokia joka aterialla. 

Harrastan nyt: tätä blogin kirjoittamista ja perheen kanssa hengailua.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Antti Tuiskun ensimmäistä albumia, Abbaa, P!NKiä ja sit kaikkia slovareita ja muuta melankolista vuosien varrelta. 

IMG_2751new.JPG

Noloin TV-ohjelma josta pidän: Uusi päivä on kyllä suomalaisista sarjoista se minun lemppari, mutta en sanoisi että siinä mitään noloa on. 

Bravuurini keittiössä: Pizza. Se yleensä aina maistuu hyvältä, vaikkei kaapissa olisikaan tuoretta rucolaa, parman kinkkua tai muita hienouksia. Koen myös olevani aika etevä leivonnaisten valmistuksessa.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Iloiset yllätykset ja pienet muistamiset saavat silmäkulmat kostumaan, kuten Suomiloven tarinat. Turhautuneena itkettää myös.

Lapsuuteni lempilelu: Barbie-nukkien vaatteita ja hiustyylejä muistan vaihtaneeni todella paljon. Minulle tuli pitkään myös Barbie-lehti 😀 Myös Tuurin kyläkaupasta aikoinaan ostettu makaava Tuuri-nallekarhu on ollut aika tärkeä.

IMG_2754new.JPG

Lempilelu nykyään: Muistivihko

Salainen paheeni: Niin terveellisesti kuin yritänkin syödä, niin joskus löydän itseni kaivelemasta viimeisiä nokareita Nutellaa purkista. Muutenkin kaikki sokeriset herkut ovat heikkouteni.

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: No lähes päivittäin tulee syötyä jotain makeaa. Suklaata, leivonnaista tai vaikka hilloa paahtoleivällä. 

Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: Jokainen on vastuussa omasta onnellisuudestaan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *