Pinnan alla muhii

Ulospäin normaali perhe. Lapset, koira, omakotitalo. Yhteensopiva pariskunta. Kukaan ulkopuolinen ei tiedä mitä pinnan alla muhii. Lähimmätkin ystävät pitävät miestäni hauskana sutkauttelijana ja minua onnekkaana kun oon löytäny tollasen miehen. Kukaan ei tiedä miten elämä oikeesti menee.

Ei voi sanoa, ettekö mieheni kehuisi minua.
Kehuu kaikkea sitä mitä teen kotona, kunhan pysyisin kotona, enkä koskaan meikkaisi ja kävis missään. Vaatteet saavat huomautuksia jos ne on muuta kuin pieruverkkarit. Mykkäkoulu alkaa jos lähden ulos tuulettumaan kavereiden kanssa.

Ei voi sanoa etteikö mieheni ottais minua huomioon.. Ottaa, sängyssä mut huomioidaan aina ja hyvin. Pääasia on että mä saan, aina ja joka kerta. Se nostattaa miehen egoa, sitä nostattaa vielä se tosiasia, etten saa kovinkaan helposti. Mun kanssa joutuu tekemään töitä tosissaan. Ja se onkin ehkä se hetki josta mä otan tässä suhteessa kaiken irti. Sänky on se paikka jossa minä saan vaatia, toivoa, pyytää, ohjata ja neuvoa. Kaikki toiveeni täytetään, olen kuin kuningatar. Seksi meillä on hyvää ja sitä saa niin paljon kuin haluaa, kunhan sitä pyytää ja anelee, tekee itse aloitteen.

Ei voi sanoa, etteikö meillä olisi hyviä päiviä… On, silloin kun olen kaikesta samaa mieltä mieheni kanssa, myötäilen ja kehun hänen ajatuksiaan ja ideoitaan. Olen kiinnostunut hänelle tärkeistä asioista ja päivän päätteeksi anelen seksiä.. Se on meillä täydellinen päivä.

Mutta jos on kyseessä mun asiat, mun murheet, työ tai harrastus. Jos kerron hänelle vaikka jonkun onnistumisen brio hetken työelämästäni. Koen että olen onnistunut, olen ylpeä ja kaipaisin asiaan edes vähän tukea edes, että näkisin hänestä, että on ylpeä vaimostaan, niin ei.. Joku vika tästä mun toiminnasta löytyy, se ei ollutkaan hyvin tehty, sen olisi voinut tehdä paremmin hänen tavallaan, joka eroaa omastani kaikella tapaa ja keskustelun lopuksi mulla on täysin lytätty olo, kuin joku olisi turvasaappaalla potkinut maanrakoon.
Ainoana ajatuksena, että jos olisin vaan pitänyt suuni kiinni, niin mulla olisi edelleen itsestäni ylpeä olo ja olisin tyytyväinen saavutukseeni.

Sama kaava pätee mihin tahansa minun tekemään tai kokemaan asiaan, työssä tai harrastuksessa. Hänen tavallaan on aina parempi ja ainoa oikea tapa. Tekemästäni tai tavastani kokea asia löytyy aina joku virhe jota voi arvostella ja vähätellä.

Mielipiteitä ei saa itselläni olla, jos ne eroaa mieheni mielipiteistä.
Jos ollaan eri mieltä, siitä tulee kina tai riita, joka jatkuu kunnes minä myönnän hänen mielipiteensä olevan oikein, ja mikä tärkein, minun väärin. Jos ei päästä tähän lopputulokseen on toinen ratkaisu kiukuttelu ja mykkäkoulu hänen puoleltaan.

Nyt sä ajattelet, et mikset lähde menemään, ota ero!
Usko pois, koitettu on ja aina palaan tähän takasin. Ei se oo niin helppoa.
Lapset, yhteiset lainat, elämää yli 20 vuotta.. Ala sitä repimään kappaleiksi.
Kolme kertaa olen lähtenyt mukanani vain omat henkilökohtaiset tavarat ja kasannut oman elämän tyhjästä. Ja joka kerta alta puolen vuoden olen tullut takaisin.
Tuo mies osaa olla siinä vaiheessa kuin siltä olisi viety koko maailma, saan huomiota, lahjoja, yllätyksiä, matkoja ja maailman parasta seksiä. Saan kaiken ja vähän enemmän.
Tuo mies saa mut uskomaan, että on muuttunut. Tehdään suunnitelmia, keskustellaan virheistämme, luvataan sata ja yksi asiaa, palataan yhteen.. Ja parin kuukauden päästä olaan jälleen samassa jamassa kuin ennen eroa.

Ainoa pakotieni tästä on kaksi työtä. Molemmissa pääsen liikkumaan millä tahansa keksityllä verukkeella. Voin lyhyelläkin varoitusajalla ilmoittaa lähteväni töihin illaksi tai lähteväni työmatkalle, olen pois yön tai pari.

Tottakai nämäkin aiheuttavat omat ongelmansa ja mykkäkoulunsa, mutta välillä on vaan pakko päästä purkamaan paineet.

Mun pakotien on pettäminen, muut miehet. Yhden kerran jutut ja salasuhteet, joista kukaan muu tiedä. Oon tehny tätä nyt pari vuotta, aluksi joka kerrasta tuli hirveä morkkis, mutta sekin helpottaa ajan myötä. Enää en pode huonoa omatuntoa.
Teen sitä missä tahansa ja milloin tahansa.
Aluksia vain työmatkoilla ventovieraiden kanssa, mutta nykyään ihan arkipäiväinen juttu, tapahtuu vaikka työmaalla, kauppareisulla tai baari-illan päätteeksi tässä omassa pienessä kaupungissa. Ainoana huonona puolena, että koska tämä on salaista, vaarallista ja erittäin kiihottavaa, on yleensä kumppani myös varattu, naimisissa. Tällöin voin olla varma, että salaisuus säilyy. En odota keneltäkään rakkauden tunnustuksia, ei ole tarkoitus hajottaa kenenkään perhettä vaan nauttia seksistä ilman sitoumuksia.

Joskut purkavat pahaa oloaan viiltelyllä, masennuslääkkeillä, urheilemalla, puhumalla… Minä seksillä!
Panemalla paha olo pois!

-Jossu

Lue myös

Missä meni vikaan?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *