Lenkille piti mennä, mutta tässä sitä vain blogia väsätään.

Illalla se jo kävi mielessä, varsin vakaakin päätös. Vielä aamullakin kun sain silmät auki niin nyt! Nousen tästä sängystä, vaatteet päälle, lasi vettä, ehkä mölleriä ja rypsiöljyä huuleen. Miksi rypsiöljyä? No kun viisaat väittävät, että rasvalla se rasva lähtee! Ja ei kun menoksi. Minne? No LENKILLE tietty!

Jeps. Noinhan se olisi mennyt, jos maailma olisi täydellinen. Kukaan ei näkisi nälkää eikä sotia käytäisi jne. Heräsin aamulla. Otin puhelimen kouraani. Ja siinähän meni heti muutama tunti. No siinä samalla naamakirjaa ja keltaista lehdistöä selaillessa tuli mieleen, että perustanpa blogin tästä taas kerran niin mahtavasta uudesta elämästäni! Jälleen kerran hän on päättänyt, että nyt! Tänä harmaana sunnuntaiaamuna minä sen teen. Aloitan uuden elämän. Laihdun jälleen kerran 30-50 kg. Muutun taas ihmiseksi!

Niin tosiaan. Muutama tunti kännykällä. Seuraava tunti etsiessä anonyymiä sähköpostiosoitetta. Eihän tätä nyt herranjumala omalla naamalla tehdä! Sehän nyt puuttuis, että tämä ikuinen jojoilija näyttäisi vielä kasvonsa. Älkää sitä odotelko… Tai no, jos hyvin maksetaan niin ehkä sitten ;D Okei, sähköpostin valinnan jälkeen blogialusta. Vaikka olenkin varsin näppärä koneella, tehden sivuja jne niin en halua tämän blogin takia askarrella ylimääräistä. Pelkkää veristä vuodatusta, ei koodausta eikä muutakaan hifistelyä.

Jes! Kello on jo yli 12. Aamulenkki siirtyi ehkä päivälenkiksi, tai iltapäivälenkiksi tai… Kyllä ihmismieli on ihmeellinen. Sijaistoimintomoodi iski päälle ja tässä sitä taas kerran ollaan monta tuntia jäljessä alkuperäisestä suunnitelmasta.

Sainpa perustettua blogin! Saas nähdä tuleeko tästä minulle terapeutti tällä uuden elämäni taipaleella vai vaipuuko muutaman innostuneen kirjoituksen jälkeen unholaan. Näyttääpä näitä muitakin 2-5 julkaisun kirjoittajia olevan, että olisiko se nyt niin uutta ja ihmeellistä. Aloitettu kuitenkin on ja tulevaisuus näyttää miten ämmän käy.

Hyvää kellojen siirron jälkeistä sunnuntaita!

hyvinvointi mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *