Rintojen suurennus ennen jälkeen kuvat

Hei kaikille! Tässä nämä nyt ovat, ennen – ja jälkeen kuvani. Lähtökohta oli B-kuppi ja lopputulos D-kuppi. Implantti on Nagor, pyöreä, malli nimeltä Impleo. Valitsin sen koska tuntui pehmeältä ja aidolta. Lisäksi se ei sisällä sellaisia kurttuja kuin joissain implanteissa näkee vaan on tasaisen muhkea. Se on ensimmäinen implantti, joka tuli markkinoille urheilijoita ajatellen. Fitness naisilla, kun usein näkee silikonirinnoissa tai implanteissa kuoppia kuvissa niin tällä mallilla se on epätodennäköisempää. Implanttikoko on 360 cc. Päätökseeni vaikutti myös kyseisen implantin takuu, joka on muita merkkejä laajempi.

Leikkauksen teki plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa Plastikakirurgia Finest yrityksessä. Suosittelen sydämestäni 🙂 Kullamaa kuuluu ISAPS järjestöön ja se on plastiikkakirurgeille merkittävä saavutus olla mukana siinä. ISAPS jäsenet kun ovat tunnustettuja ammattilaisia.

Olen jo nyt todella tyytyväinen rintojeni ulkomuotoon. Suorastaan rakastan mun sivuprofiilia 🙂 Tekisi mieli peilailla koko ajan peilin edessä. Näytän jopa laihemmalta. Alkuun rinnat oli kovat tötteröt ja meinasin jo huolestua että tuliko mulle vappuhatut. Näköjään vaan oikeasti kestää tämä muotoutuminen.

Nyt aloitan urheilun toden teolla uudestaan ja shoppauksen! Tämä leikkaus on vaikuttanut mun itsetuntoon todella positiivisesti. Ihanaa kävellä kadulla ja hymyillä ihmisille.

Minulta saa kysellä asiaan liittyen, mutta muuten luulen, että jätän tämän aiheen ellei mitään mainittavaa ilmene. Ajattelin kirjoitella hieman treeneistä, vaatteista
ja ehkä myös lomamatkasta, joka on suunnitelmissa. Mukavaa päivää!

ennen 1.jpg

ennen 2.jpg

jälkeen 1.jpg

jälkeen 2.jpg

 

muoti trendit meikki hyva-olo
Kommentit (3)
 1. Donna bianca
  31.7.2021, 18:25

  Olet siis hankkinut terveydellesi todennäköisesti vaaralliset silikonit, mutta pelkään koronarokotetta?!?

  Ilmeisesti medialukutaitoai on sen verran heikkoa, että et osaa erottaa roskaa suoltavaa, rokotuksista ja vastuullisuudesta valehteleva feikkimediaa luotettavista tietolähteistä kun pilkkaat toisten huomioimista yhteiseksi hyväksi kutsuen sitä ′′ pelossa elämiseksi ”.

  Voin rokotettuna olla oireeton ja silti antaa SINULLE viruksen. En todellakaan ′′elä pelossa′′ virusta kohtaan; haluan vain olla osa ratkaisua, en ongelmaa.Minusta ei tunnu siltä, että ′′ hallitus hallitsee minua ”. Koen olevani yhteiskuntamme turvallisuuteen vaikuttava aikuinen ja haluan opettaa muille samoin.
  Sääntöjen kunnioittaminen ei tee minusta heikkoa, pelokasta, tyhmää tai edes ′′ kontrolloitua ”. Se tekee minusta välittävän ja vastuullisen.

  Ota rokotukset, jotta voit matkustaa helposti ja huoletta – ja ennen muuta terveytesi takia.

 2. Mirka Ukkonen
  16.3.2020, 08:49

  En suosittele implantteja kenellekään. Niistä tuhannet naiset sairastuu ja kuulun itse juuri niihin. Kannattaa lukea sairaudesta BII( breast implant illnes) Huonolla säkällä sairastut lopun elämäksi! :/ Minulle tuli fibromyalgia ja krooninen uupumus. Ja pitkä matka paranemiseen mutta ehkä sekin vielä joskus tapahtuu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *