Rintojen suurennus ennen jälkeen kuvat

Hei kaikille! Tässä nämä nyt ovat, ennen – ja jälkeen kuvani. Lähtökohta oli B-kuppi ja lopputulos D-kuppi. Implantti on Nagor, pyöreä, malli nimeltä Impleo. Valitsin sen koska tuntui pehmeältä ja aidolta. Lisäksi se ei sisällä sellaisia kurttuja kuin joissain implanteissa näkee vaan on tasaisen muhkea. Se on ensimmäinen implantti, joka tuli markkinoille urheilijoita ajatellen. Fitness naisilla, kun usein näkee silikonirinnoissa tai implanteissa kuoppia kuvissa niin tällä mallilla se on epätodennäköisempää. Implanttikoko on 360 cc. Päätökseeni vaikutti myös kyseisen implantin takuu, joka on muita merkkejä laajempi.

Leikkauksen teki plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa Plastikakirurgia Finest yrityksessä. Suosittelen sydämestäni 🙂 Kullamaa kuuluu ISAPS järjestöön ja se on plastiikkakirurgeille merkittävä saavutus olla mukana siinä. ISAPS jäsenet kun ovat tunnustettuja ammattilaisia.

Olen jo nyt todella tyytyväinen rintojeni ulkomuotoon. Suorastaan rakastan mun sivuprofiilia 🙂 Tekisi mieli peilailla koko ajan peilin edessä. Näytän jopa laihemmalta. Alkuun rinnat oli kovat tötteröt ja meinasin jo huolestua että tuliko mulle vappuhatut. Näköjään vaan oikeasti kestää tämä muotoutuminen.

Nyt aloitan urheilun toden teolla uudestaan ja shoppauksen! Tämä leikkaus on vaikuttanut mun itsetuntoon todella positiivisesti. Ihanaa kävellä kadulla ja hymyillä ihmisille.

Minulta saa kysellä asiaan liittyen, mutta muuten luulen, että jätän tämän aiheen ellei mitään mainittavaa ilmene. Ajattelin kirjoitella hieman treeneistä, vaatteista
ja ehkä myös lomamatkasta, joka on suunnitelmissa. Mukavaa päivää!

ennen 1.jpg

ennen 2.jpg

jälkeen 1.jpg

jälkeen 2.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Mirka Ukkonen
    16.3.2020, 08:49

    En suosittele implantteja kenellekään. Niistä tuhannet naiset sairastuu ja kuulun itse juuri niihin. Kannattaa lukea sairaudesta BII( breast implant illnes) Huonolla säkällä sairastut lopun elämäksi! :/ Minulle tuli fibromyalgia ja krooninen uupumus. Ja pitkä matka paranemiseen mutta ehkä sekin vielä joskus tapahtuu.

  2. Olen itsekin suunnitellut ottavani silikonit,. MInun rinnat roikkuvat todella paljon joten kohotuskin tulee. Haluaisin Ainakin yhden kuppikoon isommat rinnat, minulla on C kupin rinnat. Konsultaatiossa ehdotettiin että moderate profiilinen 330cc olisi sopiva. MInusta se tuntuu aivan liian pieneltä… En osaa itse mitata rinojen leveyttä enkä tiedä minkä kokoinen implantti sitten sopisi. Sinulle on ehdotettu korkeampaa implanttia, minulle tosin suositeltiin moderate profiilia ja se on matalampi…

    Otitko silikonit lihaksen alle vai päälle vai osittain alle? Minä pelkään että silikoni tuntuu puristellessa, joten haluaisin sen lihaskalvon alle sillä en oikein pidä ajatuksesta että minun lihaksiin kajotaan… 😀 Kauniit rinnat sinulla on ja onneksi leikkaus onnistui hyvin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *