Kiire, kiire, kiire!

Huh mitä viime päiviä täällä onkaan eletty! Töissä on taas kerran pitänyt aivan extra kiirettä, ja viime viikonloppu meni puutalkoillessa äitini mökillä. Lauantai illasta tosin pääsimme ystävien kanssa rentoutumaan Tampereen yöelämään, jota olinkin näköjään jo hieman kaivannutkin nimittäin olisin voinut jatkaa jutustelua vaikka kuinka myöhään!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

 

Arkemme on työpäivien päätteeksi täyttynyt erimoisista vasukeskusteluista päiväkodin ja perhepäivähoidon kanssa, ylimääräisistä huolista liittyen vanhempaan poikaamme (tuosta lisää myöhemmin) ja taloyhtiön kokouskin oli tuossa muutama päivä sitten, jossa tuli puitua myöhemmin toteutettavaa maalämpöä. Maanantaina alkoi myös vanhemman pojan futiskoulu, enkä ollut näköjään vieläkään oppinut kuinka tämän futismamman tulisi pukeutua tuonne kentän laidalle! Hytisin ja tytisin koko tuntisen ja odotin vain koska kello tulisi 17.30 ja pääsisi jonnekin lämpöiseen! Muutenkin energiani on iltaisin keskittynyt tulevan Floridan reissun suunnitteluun, paikallisten ystävien tapaamiseen sekä vain olemiseen ja rauhoittumiseen hälyisän päivän päätteeksi täällä ihan kotona. Siksi täällä bloginkin puolella on ollut varsin hiljaista…. 

 

image.jpeg

Kuitenkin.. Nyt täytyy hieman skarpata ja alkaa ryhdistäytymään (taas kerran) tämän bloggaamisen suhteen. Tulee vain niin hyvä olo, kun pääsee kirjoittamaan ja purkamaan päätänsä, if you know what i’m talking about. 

Myös tuollainen flunssan poikanen tuppaa painamaan päälle, mutta nyt pysyn tiukkana! Nimittäin en jaksa aina vain sairastaa, niiskuttaa ja yskiä. Liikkumaankaan ei ole pystynyt nyt reilu viikkoon juuri ollenkaan, koska olen vain niin tukossa ja yskä alkaa äitymään pahemmaksi heti pienen hengähtymisen myötä. 

Perjantaina lähden helsinkiin ystäväni luokse katsomaan pientä vauvaa, josta lauantaina mammabloggaajien tapaamiseen brunssin merkeissä 🙂 

Reipasta loppuviikkoa teille! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *