Maalla on ihanaa!

Onpa ihanan rentouttava viikonloppun takana! Ystäväni pyysi viettämään hänen ja lasten kanssa aikaa hänen miehensä riekkuessa polttareissaan. Sainpa ajatuksen kysyä äitini mökkiä käyttöömme täksi aikaa, ja siellä sitten vietimmekin viikonlopun 🙂 Aurinko paistoi ja tuuli toi tullessaan maallisia tuoksujaan! 

image.jpg

image.jpg

Vaikkakin porukkamme koostui meistä, kahdesta vauvasta ja kahdesta isommasta lapsesta, oli aivan mieltä rauhoittavaa olla vain vailla huolen häivää. Ei ollut mitään halua katsoa televisiota tai edes laittaa radiotakaan päälle. Katseltiin ja ihasteltiin vain lasten leikkejä, tehtiin ruokaa ja aivan yksinkertaisesti, oltiin vaan tekemättä mitään. Todella rentouttavaa kaiken kaupunkihälinäelämän keskelle. 

Illalla lasten mentyä nukkumaan alkoi aikuisten aika sushin syönnin ja pitkän kaavan mukaisen saunonnan merkeissä. Oli oikeastaan, voisin jopa sanoa outoa, kun ei kukaan käynyt kyselemässä meneekö vielä pitkään tai muuten hoputtamassa pois.

image.jpg

Pitihän sitä räpsästä kuva ennen sushin teon aloittamista…

…ja herkkujen valmistuttua. Ylijääneestä riisistä yritin, tosin siinä onnistumatta, tehdä riisipalloja. Ei ne ainakaan palloja olleet ja hajosivat käsiinkin, mutta hyvää oli! (Asettelulautasten sijaa hoisi tällä kertaa kirkkaan pinkit pahvilautaset!!) image.jpg

 

Näin rentoutuneen mielen avuilla on mukava lähteä aloittamaan uutta viikkoa. Niin vielä tämä. Sain äidiltäni myöhäisen äitienpäivälahjan! Todella mainio kuppi, jossa kiertää ”Äiti” sana koko reunustan matkan eri maan kielillä ja kuosina, no mitäs muutakaan kun rakastamiani englannin lakuja! 🙂

image.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *