Ravinteli Pork and More, Tampere

Olen pitkän aikaa, oikeastaan ihan siitä päivästä saakka kun tuo Ravinteli Pork and More avattiin tuohon Tampereen vilkkaimmalle ravintola alueelle, halunnut käydä testaamassa tuota kyseistä ravintolaa. Mieheni ei ole kuitenkaan koskaan innostunut siitä paikasta tai sitten emme vain yksin kertaisesti ole päässeet liikkeelle ilman lapsia. Ja lasten listaahan sieltä ei löydy, mutta eräs bloggarikaverini kyllä testaili paikan myös lasten kera, ja vaikutti toimivan! 

Mutta kuitenkin. Tänään olin liikenteessä itselleni tärkeän vanhan ystävän kanssa. Välimme kyseisen henkilön kanssa ovat lähiaikoina lähentyneet ja päätin ”juhlistaa” tätä illastamalla hänen kanssaan. Ja koska sain päättää paikan, niin valinta oli enemmän kuin varma. Ravinteli Pork and More, käyks? , laitoin hälle. 

Ja voi kuulkaas! Tää mamma vietti 1,5 tuntia yksinkertaisesti ruokataivaassa! Ruoka oli todella maittavaa ja oli kiva, että listalla ei ollut kymmeniä eri vaihtoehtoja, vaan vain muutama pääruoka ja muutama side- tuote sekä alkusnacksejä. Pojot tuosta! Mutta tosin pieni miinus tuli siitä, että listalla tosiaan luki vain esim. Beef Bun. Eikä mitään muuta. Ja suomalaiseen suuhunhan ei sovi kysyä, mitä tämä nyt on ja mitä se nyt sisältää, ja mitä tuo nyt on jne. Mutta uskaltauduimme kysymään ja sen myötä edessämme olleet listat aukesivat täysin uusin silmin. Kunhan vain olisi muistanut kaiken mitä tarjoilijatar kertoi. Joten, hieman tuota tuoteselostetta annoksista olisin kaivannut. Mutta kyllähän tuo nyt noinkin luonnistui 🙂 Hieman normaalista poikkeavaa!

Itse päädyin ottamaan alkupalaksi Apple Porkia. Eli tämä Apple Pork oli uppopaistettuja possun lihapalasia kuorrutettuna omenaisella barbeque kastikkeella. Ja hemmetti kun oli hyvää! Tarkoitukseni oli ottaa annoksesta kuva, ja hyvin yllättävästä ja erilaisesta tarjoiluastiasta, mutta mahtavat tuoksut ja kurniva nälkä veivät voiton.

Pääruoaksi siirryin härkään, ja otin tuon Beef Bunin. Beef Bun oli kahden maukkaan sämpylän puolikkaiden väliin tarjoiltua revittyä härkää, kuivattuja salottisipuleita, pikkelöityä sipulia, chiliä ja sinappia. Aivan taivaallista! Sivutuotteeksi päädyimme jakamaan Cheece Fries – juusto ranut siis näin suomeksi. Mmmm! 

image.jpeg

Kuva ei kerro kaikkea. Teidän tulee itse poiketa ja testata paikka. Ette tule pettymään, jos pidätte possusta ja savuisista mauista sekä pienestä ravintolasta ystävällisellä palvelulla. Kaikkea tuota tarjoaa Ravinteli Pork and More. 

Ja mitä tulee hintapolitiikkaan. Jos olisin ottanut jossain muussa hamppari paikassa vaikkapa pulled pork- purilaisen ja ranut, niin todennäköisesti loppuhinta olisi ollut aikalailla samaa luokkaa kun tässä kyseisessä paikassa. Alkupalojen hinnat liikkuivat 3-4 euron välillä, pääruoat 14-22 euron välillä ja nuo lisäkkeet, side-tuotteet, 2-7 euron välillä. Joten mielestäni varsin normaali hintainen paikka. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *