Mulkero

Tunnen yhden varsin epämiellyttävän ihmisen, joka onnistui pilaamaan päiväni tänään. Normaalisti yritän pysyä kaukana kyseisestä henkilöstä, mutta ,koska joudun tekemään hänen kanssaan töitä samassa rakennuksessa, ei yhteentörmäyksiltä voi loputtomiin välttyä.

Välikohtauksemme tapahtui aamulla, minkä jälkeen vietin loppupäivän epäaktiivisen aktiivisesti analysoimalla kusipäisyyttä ja syitä tähän ilmiöön. Kyseisen henkilön kohdalla (pikaisen konsultaation pohjalta) on yleisesti arvioitu seuraavaa:

  • Se mies on sovinisti
  • Liian aikainen menestyminen uraputkessa on nostanut nesteet hattuun
  • Hyvin usein kyseisen henkilön on havaittu päästäneen suustaan ties mitä sattuu, joten häneltä puuttuu kyky ajatella ensin ja toimia vasta myöhemmin
  • Pätijän perusominaisuuksiin ei kuulu sietää muiden olemista niskan päällä

Lisäksi olen melko varma, että hänenkin työnsä on stressaavaa, kiireistä ja ajoittain epämukavaa.

Analyysini kritiikiksi on varmistettu, että minulla on pärstäongelma.

Note: Pikkupaprikan mulkkuustestin mukaan olen itse epäinha, suorastaan mukava.

Kommentit (1)
  1. Siirryttyäni vuosi sitten valmistuttuani vakituiseen työelämään minut yllätti aika nopeasti aikuisten hiekkalaatikkoleikit. Tai että siis ihan oikeesti mulkkuja ihmisiä on, jotka ei syystä tai toisesta osaa leikkiä yhdessä muiden kanssa. Vaikka pidän itseäni ihan älykkäänä, tää silti pääsi yllättämään. Onneksi en joudu töissä ainakaan hirveen usein suurimpien ongelmatapausten tielle. Suosittelen mielikuvaharjoittelua (esim. nyrkkeily mulkeroon yhdistettynä voi hyvinkin piristää päivää).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *