Hämmentävä treffikutsu

Olisi ihanaa, jos rohkeammin lähestyttäisiin toisia ihmisiä, kysyttäisiin kuulumisia, kehuttaisiin ja jopa kysyttäisiin treffeille ihan kasvotusten. Sitä aika harvoin sattuu ainakaan päiväsaikaan ja ilman ilolientä. Ylipäätään olisi hienoa, jos positiivisia kommentteja kerrottaisiin enemmän niin kavereille, työkavereille kuin tuntemattomillekin. Hyvää palautetta tai kiva kommentti on mukava sanoa, sillä siitä tulee hyvä mieli itsellekin. Paljon matkustaneena ja maailmaa nähneenä koen, että tuntemattomille on helpompaa jutella, kun on jossain reissunpäällä.

Mua on kerran kaupassa kysytty treffeille ja se oli ihana ja samalla myös hämmentävä kokemus. Tämä ei suinkaan tapahtunut Suomessa vaan asuessani Dubaissa. Täytyy myöntää, että sillä kauppareissulla meni kyllä pasmat sekaisin ja unohtui lopulta yksi kauppakassikin kassalle. Muistan edelleen sen tilanteen siellä kaupassa, kun tunsin hänen katselevan mua ja kun hän sitten uskaltautui lähestymään ja juttusille. Hetken jutustelun jälkeen hän ehdotti, jos tehtäisiin loppuostokset yhdessä. Kuinka romanttista! Olin kuitenkin niin hämmennyksissä, että totesin olevani jo aikalailla valmis. Vaihdoimme numerot ja lähdin sitten leijumaan kohti kassoja. Olo oli aika epätodellinen. Voiko näin oikeasti käydä. Melkein olisi tehnyt mieli nipistää itseäni, jotta varmistuisin, että olen oikeasti hereillä. Kaupankassakin siinä vielä flirttaili oikein kunnolla, jonka seurauksena huomasin kotona, että olikin jäänyt osa ostoksista sinne kassalle. Tästä kyllä syytän hieman pakkauspalvelua. Kun et itse pakkaa ostoksiasi niin ei synny kuvaa, että kuinka monta kassillista sieltä on otettava matkaan. Heillä kun on tapana pakata muutama tuote per kassi.

Dubai oli kaiken kaikkiaan paikka, jossa miehet ottivat kontaktia todella paljon. Toisinaan se oli imartelevaa ja toisinaan ahdistavaa. Vaalea nainen on aika eksoottinen ja kiinnostava siellä päin maailmaa. Tapasin muutaman mukavan miehen, mutta niistä kerron toisella kertaa.

Onko joku lähestynyt sua kaupassa tai jossain muussa odottamattomassa paikassa treffikutsun tai kivan kommentin kanssa?

-Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *