Kohti uusia tuulia

Tänään oli viimeinen työvuoro konttorilla nykyisessä tiimissäni. Teen vielä ensi viikolla sunnuntain iltavuoron kotoa käsin, mutta maanantaina aloitan jo uudessa tiimissä. Siitä on tasan kuusi viikkoa, kun olin haastattelussa ja sain tietää tulleeni valituksi. Aika tuntui silloin todella pitkältä ja kyllä se on sitä paikoitellen ollutkin. Puoli vuotta on kuitenkin hujahtanut ihan älytöntä vauhtia! En usko, että olen kohta ollut päivälleen puoli vuotta Tukholmassa. Joskus sitä toivoisi, että aika vähän hidastaisi tahtia. Toisaalta kun oikein odottaa jotain, kuten nyt työtehtävän vaihtoa, toivoo että aika kuluisi nopeasti.

Sain tiimiltä pienen muistamisen ja kiitoksia. Se tuntuu aina toki mukavalta. Eikä minun täysin tarvitse heille heippoja sanoa, koska vaihdan samassa kerroksessa vain toiseen päähän istumaan. Varmasti nähdään ja vaihdellaan kuulumisia viikottain. Tehdään myös työnpuolesta yhteistyötä, joten se on onni sekä minulle että heille, kun minulla on tietämystä kohta molemmista osastoista. 

Uudessa työtehtävässä pääsen tekemään työtä pääasiassa suomalaisten asiakkaiden kanssa, mikä on kivaa vaihtelua pitkästä aikaa. Pääsin tänään jo hitusen kosketuksiin tulevan työn kanssa, kun autoin parissa tekstin käännöksessä. Tunnen tulevasta tiimistä ulkomailla työskentelyajoilta kaksi, joten senkin puolesta olen tyytyväinen vaihtoon. He ovat molemmat myös viime syksynä palanneet useamman ulkomailla olo vuoden jälkeen takaisin Ruotsiin, joten meillä on paljon yhteistä. Viikonloppu alkaa hyvissä ja odottavaisissa tunnelmissa.

Tämä viikko on mennyt aikalailla iisisti ottaessa huimauksen takia. Tein neljä päivää etänä töitä, koska olo oli paikoitellen aika kurja. Lääkäri ei löytänyt mitään syytä, joten huomenna yritän löytää hierojan, jos siitä olisi apua. Sain kodin siivottua pikaisesti ja viimeiset pyykit on kuivauskaapissa kuivumassa, joten nyt on hyvä fiilis aloittaa rentoutuminen. Huomiselle on luvannut aurinkoista säätä ja kymmenen astetta lämmintä. Ihanaa! Ainakin ulkoilemaan on päästävä!

Rentouttavaa viikonloppua!

-Henna

tyo-ja-raha oma-elama tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *