Kuinka romanttista!

Sain treffiseuraa Turun seudulta. Kävelimme Töölönlahtea ympäri ja söimme jäätelöt. Oli ihana aurinkoinen kesäpäivä. Tunnelma oli mukava ja juttu luisti hyvin. En ollut suunnitellut treffejä sen pidemmälle, mutta sain idean, että voisimme mennä Linnanmäelle maailmanympyrään. Treffit päättyivät yläilmoissa Helsinkiä ihastellen. Epätodellista ja ihanaa! Tapaamisesta jäi hyvä mieli. Jäimme innolla odottamaan seuraavaa tapaamista, jolloin olin luvannut tulla luoksesi.

Sää suosi jälleen, joten pakkasimme picnic tarpeet autoon ja lähdimme upealle näköalapaikalle kalliolle, josta saimme ihastella upeaa saaristoa ja risteilijöiden ohitse lipumista. Meillä oli hauskaa ja juttu luisti edelleen. Olin päättänyt, että jos meillä on mukavaa, voin jäädä yön yli luoksesi.

Yöllä kumpikaan ei oikein osannut nukkua, joten ehdotit, että menisimme katsomaan tähtitaivasta ulos parvekkeelle peittojen kanssa. Kuinka romanttista! Siinä vaiheessa se kuitenkin alkoi tuntua jo vähän liialta. Tuntui, että tämä menee jo liian imeläksi. Sinulla oli aamulla töitä, joten sanoin, että on parasta varmasti vain yrittää nukkua. Aamulla sinä lähdit töihin ja minä palasin takaisin Helsinkiin. Kerroin myöhemmin, etten ollut halukas jatkamaan tutustumista.

Nämä treffit ovat jääneet hyvin mieleen. Toisella tapaamisella tuli vain tunne, että yrittääkö hän laittaa paremmaksi. Tuli tunne liiasta yrittämisestä, eikä sitä aitoa tunnetta ehkä kuitenkaan ollut. Kahvit, lenkki tai muu niin sanotusti tavallinen tekeminen on mielestäni oikein hyvä ja riittävä alun tutustumiseen. Tärkeintä on kuitenkin tutustua toiseen. Vaikutuksen tekeminen on tärkeää, muttei se ainakaan onnistu minun kohdallani liialla prameilulla. Ehkä hänelle tuli maailmanpyörästä sellainen tunne, että tarvitsen jotain yltiöromanttista, mutta se ei ollut tarkoitus. Toisaalta voihan olla, että itse löin hanskat tiskiin liian aikaisin ja hylkäsin taas yhden hyvän miehen. Mielenkiintoista olisi ollut nähdä millaiset kolmannet treffit olisivat olleet. Missä suhteessa olisi voinut vielä pistää paremmaksi.

Millaiset ensitreffien sinun mielestä pitäisi olla?

-Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *