Kumppanin esitteleminen vanhemmille

Kumppanin esittely omille vanhemmille on aina jännittävä hetki. Samaan aikaan toivoo, että vanhemmat osaavat käyttäytyä ja eivät aiheuta noloja tilanteita ja toisaalta toivoo, että vanhemmat hyväksyvät kumppanin ja kaikki sujuu hyvin.

Lukion alussa tapailin hetken yhtä meidän kylän poikaa, jonka äitini käski pyytää kahville, jotta he voivat tavata hänet. En ollut tapaamisesta kovin innoissani. Juotiin kahvit ja onneksi tapaaminen meni ihan okei. Äitini totesi tapaamisen jälkeen paheksuen pojan polttavan tupakkaa ja olihan hänellä lävistyskin kulmassa. Ei päässyt jatkoon ja ilmeisesti ei vakuuttanut poikaakaan, sillä hän päätti juttumme aika pian meillä kyläilyn jälkeen. Sen jälkeen ajattelin etten tuo ketään näytille, jos tapaamiset päättyvät samantien sen jälkeen.

Opiskeluaikana seurustelin toisella paikkakunnalla asuvan pojan kanssa, joka ehti tavata äitini miehen ja isäni. Äitini mies oli järjestänyt pojan muuttoa varten meille pakun lainaan, joten tapaaminen oli autoa hakiessa välttämätön. Se sujui kuitenkin hyvin ja onneksi myös nopeasti. Poikaystäväni tapasi isäni vahingossa ja siinä tullaankin juuri siihen, miten toivoo, että ensitapaaminen ei sujuisi.

Olin joululoman vietossa poikaystäväni luona ja koin ettemme pärjää yhden peiton kanssa. Ajattelin, että voimme hakea peiton lainaan isäni luota ja oletin ettei hän ole kotona. Näin kuitenkin pihaan saapuessamme, että auto oli pihassa. En kuitenkaan voinut enää siinä vaiheessa perua enkä kehdannut sanoa poikaystävälleni, että odota sinä autossa. Menin omalla avaimella sisään ja totesin ovella, että täällä on myös vieras, että voisit tulla esittäytymään. Isäni yritti vähän vastustella, mutta tuli sitten olohuoneesta eteiseen lautasellinen porkkanalaatikkoa kädessä ja pelkät pitkät kalsarit jalassa. Naurattaa vieläkin tämä kohtaaminen ja uskon, että se jäi myös poikaystäväni mieleen. Nämä ovat niitä elämän tähtihetkiä.

Nykyisin en juuri välitä mitä vanhempani ajattelevat, onhan kumppani ensisijaisesti minua itseäni varten.

Onko teillä mitään hauskoja kokemuksia kumppanin esittelyyn liittyen?

-Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *