Maanantai fiilikset

Nämä aurinkoiset päivät tekevät kyllä ihmeitä. Nukuin viime yönä huonosti, muttei se haitannut, kun aamulla on jo ennen kuutta valoisaa. Maistatteko, kun vielä hetki sitten oli pimeää töihin lähtiessä ja töistä palatessa. Onneksi viikonlopun aurinkoinen ilma jatkui, vaikka satoi se vähän luntakin välillä. Ihanaa, kun katuja on jo puhdistettu. Viikonloppuna kauhulla katsoin katupölyn määrään mitä tuuli pöllytti.

Minulla alkoi tänään uusi työ. Mukavaa, kun perehdytys on tutun ihmisen kanssa ja osittain jo tuttua asiaa. Hyvä fiilis tästä vaihdosta ja uusista tuulista. Aloitin myös korjaamaan ruokavaliota. Kaikki muutokset vaan samalla kertaa. Huomaan, että väsyneenä ja stressaantuneena sitä syö mitä sattuu ja etenkin herkut maistuvat, koska niistä saa mukamas paremman mielen. Aloitinkin viikonloppuna lukemaan Katarina Meskasen Pysäytä tunnesyöminen –kirjaa. Olen kuullut siitä paljon kehuja ja alustavasti ainakin se vaikuttaa hyvältä. Olen viimeajat kuunnellut vain äänikirjoja enkä ole lukenut tavallista kirjaa reiluun vuoteen niin tuntuukin aika erilaiselta. E-kirja tämäkin on, että siinä mielessä kulkee helposti mukana kaiken aikaa puhelimessa.

Töiden päälle kävelin ihanassa vaikkakin viileässä säässä parin metropysäkin välin. Viikonlopun perusteella jätin aamulla sormikkaat kotiin, mutta kyllä ne olisi vielä olleet tarpeen. Tämä kevät on aika haastavaa aikaa pukeutumisen suhteen. Joko tulee laitettua päälle liikaa tai sitten liian vähän. Aurinko onneksi jo lämmittää. Torstaille ja perjantaille on luvannut jo 15 astetta lämmintä. Saas nähdä toteutuuko se. Pidetään peukkuja!

Ihanaa viikonalkua!

-Henna

hyvinvointi hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *