Match.com

Treffeille lähteminen on hyvinkin erilaista, jos olet oikeasti kiinnostunut treffikumppanista etukäteisen tutustumisen perusteella. Tuntuu, että viimeisimmät treffini ovat olleet enemmän sellaisia, että no katsotaan mitä tapahtuu, voihan se ollakin, että kiinnostus herää kasvotusten. Näin ei ole kuitenkaan käynyt.

Liityin viikko sitten match.com deittisivustolle. Kyseessä on 24 vuotta vanha deittipalvelu, mutta itselleni se oli ennestään tuntematon. Lueskelin netistä tarjolla olevista deittisivustoista, koska Tinder ei ole tuntunut enää omalta ja siellä swaippaaminen on alkanut tympiä.  Match.comista kirjoitettiin, että siellä pääasiassa etsitään seuraa tositarkoituksella. Se kuulosti todella hyvältä, koska tositarkoituksella olen itse liikenteessä. Jotta sovelluksessa pääsee vastaamaa saamaansa viestiin ja nähdäkseen kuka on katsellut profiiliasi, flirttaillut tai laittanut sinut suosikikseen, täytyy sovelluksesta maksaa. Ajattelin, että tämä voi olla vain hyvä juttu ja rajata huvikseen selailijoita pois. Rahaa tulee käytettyä turhempaankin, joten olin valmis maksamaan.Profiiliin saa lisättyä tietoa itsestään sekä halutessaan kriteerejä etsimästään kumppanista vastaamalla erilaisiin kysymyksiin. Vastata voi esimerkiksi ulkonäköön, elämäntapoihin, koulutukseen, työhön ja harrastuksiin liittyviin kysymyksiin Näin ollen toisesta saa hyvin paljon faktatietoa jo etukäteen. Tilaa on myös kirjoittaa vapaasti. Olen aina kokenut deittiprofiilin vapaan tekstin kirjoittamisen haastavaksi, joten kysymyksiin vastaamalla sain omaan profiiliin jo hyvin sisältöä. Hakutoiminnolla pystyy rajaamaan sijaintia ja asettamaan kriteerejä, jos haluaa esimerkiksi etsiä profiileja, joissa henkilö on vastannut, ettei hän tupakoi tai jolla on esimerkiksi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Muutaman miehen kanssa olen match.com sovelluksessa kirjoitellut. Löytyihän sieltä sellaisia perusnettideittailijatyyppejä, että minun matkustamisesta pitävänä pitäisi olla heti lähettämässä bikinikuvia. Ulkonäkökeskeisyys nettideittailussa on joskus hyvinkin ärsyttävää. Pelkkä ulkonäkö ei kuitenkaan riitä. Jotain täytyy löytyä myös sieltä sisimmästä. Sen selvittäminen löytyykö sitä, onkin vähän haastavampaa.Kivaa, mielenkiintoista ja syvällistä kirjoitteluseuraa on onneksi myös löytynyt. Niin kivaa, että käväisin lenkkitreffeillä eilen. Kiinnostava ja hyvinkin miellyttävä seuralainen. Uskonpa, että treffit numero kaksi ovat tulossa, toivottavasti pian!

Pitäkää peukkuja!

-Henna

suhteet sinkkuus oma-elama suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *