Mikä teki minut tänään onnelliseksi?

1.Perjantai

Kolmas viikko uudessa työssä ja myöskin ensimmäinen viiden työpäivän viikko. Viikko on toisaalta mennyt nopeasti, mutta toisaalta ei. Ainakin ehdin perjantaita jo odottelemaan. Viikko alkoi vähän raskaissa tunnelmissa, mutta onneksi tunnelma keveni viikon edetessä. Oli kyllä ihana herätä aamulla ja muistaa, että on vihdoin perjantai.

2.Tukholma

Tämä kaupunki on vaan niin kaunis ja kotoisa.

3. Aurinkoinen sää

Istuin iltapäivällä toimiston edessä ulkona ihanassa auringon paisteessa ilman takkia ja siinä tarkeni! Ehkä se kevät vihdoin tulee. Täällä tuli ties monesko takatalvi maanantaina ja huh, on kyllä ollut niin kylmät tuuliset päivät. Olen joka päivä laittanut lämpimästi päälle ja silti palellut niin ulkona kuin sisälläkin. Onneksi nyt näyttää, että aurinko jaksaa taas paistaa ja lämpötila näyttää ennusteen mukaan nousevan joka päivä. Pääsiäiseksi lupaa ihanaa säätä!

4. Työkaverit

Meillä on uudessa tiimissä hauskaa joka päivä! Minun on helppo kysyä apua ja neuvoa keneltä vaan. Olen tosi tyytyväinen, että päätin hakea tätä työtä. Vaikka työ onkin haastavaa ja on paljon opeteltavaa, antaa se myös paljon. Töihin on taas kiva mennä!

5. Verhotangonasennus sovittu

Ostin viime viikonloppuna verhotangon uuteen kotiini, koska siellä ei ollut minkäänlaista verhokiskoa. Olen tämän viikkoa asiaa puhunut ja pohtinut, miten saan sen asennettua. Tänään onneksi sain äidin serkun kanssa sovittua, että hänen miehensä tulee verhotangon asentamaan. Nyt sitten pääsiäisen Suomen reissulta vaan verhot mukaan.

6. Uuden kodin imurointi

Minulla ei ole ollut imuria yli neljään vuoteen. Johtuen siitä, että ulkomailla asuessani minulla kävi useimmiten siivooja tai sitten käytin harjaa ja rikkalapiota pienen huoneeni siivoamiseen. Nykyisessä kodissani on vain rikkaimuri ja sillä ei kyllä tee juuri mitään. Käytän mieluummin harjaa ja rikkalapiota. Tilasin viime viikonloppuna Philipsiltä pölypussittoman imurin. Se saapui jo keskiviikkona ja kävin sen kantamassa uuteen kotiin. Olisi tehnyt mieli jo silloin alkaa imuroida, mutta maltoin mieleni. Tänään sitten töiden jälkeen uudelle kodille avaamaan uusi imuripaketti ja jestas miten ihana ja hyvä imuri sieltä löytyikään! Niin kätevästi sain imuroitua jalkalistoja ja jääkaapin pölyistä tuuletusritilää. Kyllä oli hyvä ostos!

Mikä teki sinut onnelliseksi tänää?

Ihanaa viikonloppua!

-Henna

koti ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *