Blogin synnytystä ja Sysmän saaliita

Ensimmäinen blogipostaukseni… huh huh. Jännittää vähän, mutta samanaikaisesti on myös jotenkin hupsun erityinen ja juhlallinen olo: vähän kuin olisi joulu ja synttärit yhtä aikaa. No, tervetuloa joka tapauksessa: tavoitteenani on tuottaa sisältöä ainakin itseni iloksi, toivottavasti muidenkin.

Olen 33-vuotias akateeminen sekatyöläinen, joka innostuu muun muassa tatuoinneista, kauniista asioista, 50-luvusta, hyvänmakuisista ruoista ja juomista sekä huonosta huumorista. Parhaiten viihdyn kuitenkin kirpputoreilla, osto- ja myyntiliikkeissä, huutokaupoissa sekä muissa vanhaa tavaraa tarjoavissa aarreaitoissa. Voisikin siis sanoa, että olen melkoinen romuharakka.

yhteiskuva.jpg

Ensimmäisinä blogiesittelyyn pääsevät kirppissaaliit parin viikon takaa. Olin mieheni kanssa Sysmässä visiteeraamassa ystäviämme ja muiden tutustuessa paikallisiin nähtävyyksiin karkasin tietenkin kirpputorille heti, kun se oli mahdollista. Olen jo jonkin aikaa himoinnut ulkokäyttöön sopivia viinilaseja ja tällä kertaa löysin etsimäni: viisi kappaletta Uponorin meripihkan värisiä muovisia laseja, joihin tykästyin välittömästi.

Näin jälkikäteen harmittaa tosin melkoisesti, että jätin kuudennen lasin orpona odottamaan ostajaansa. Viimeinen lasi oli nimittäin korkeampi kuin muut viisi, joten ajattelin kerrankin olla järkevä ja ostaa vain samanlaisista laseista koostuvan setin. Vasta kotona laseja puhdistellessani huomasin, että laseissa onkin irrotettava jalka, jolla saa säädettyä myös lasin korkeutta…

kaikki.jpg

lahti.jpg

Reissun muita löytöjä olivat pieni sievä Lahti-korurasia sekä Urkin kuvalla varustettu mitali. Korurasia on mielenkiintoinen: en ole koskaan nähnyt vastavaa, joten ostin sen pois kuleksimasta kovahkosta hinnasta huolimatta. Kekkonen on Säästöpankkiviikko-sarjasta ja se meni tuliaisiksi miehelleni.

kekkonen2.jpg

Sysmä oli muutenkin mukava kokemus: Risteli Charolaisin lihasta valmistetut hampurilaiset olivat herkullisia, seura erinomaista ja fretti lystikäs.

Pikaisiin tapaamisiin!

-V

 

 

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *