En resa, en paus

Rönsy

Rönsy lomailee noin viikon verran, koska minä lähden tänään kaitsemaan joukkueellista 14-vuotiaita tyttöjä Ruotsiin ulkokäsipalloturnaukseen. Laivamatka hieman jännittää, mutta toisaalta on aikamoinen nostalgia vuodesta 1993, jolloin itse pääsin ekaa kertaa Eken Cupiin. Sama aika, sama paikka, todennäköisesti täsmälleen samat jutut.

Olkaa tekin kiltisti täällä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija (ei varmistettu) | 14.6.2012 23:27

Juu, Joannaa komppaan, ja justiinsa patriarkkaattia ja statusta me kaikki naiset haetaan, käsittäähän sen erkkikin... ja kaikki erilaiset mielipiteet ovat vain femakoiden katalia juonia kaikkien miesten harhauttamiseksi ja yksilöiden asemien huonontamiseksi... :D:D:D

Ja jo totta vieköön evoluutiopsykologia on väittämänä eittämättä kiistämätön fakta, toisin kuin monet, ja jopa useimmat muut tieteenalat. Darwin sen jo todisti - vaikka hän nyt puhuikin biologiasta (ja siitäkin keskustellaan, ja ajatellaan nykytieteen valossa monin eri tavoin uudestaan), mutta biologia voidaan näppärästi muuttaa psykologisesksi tieteenhaaraksi, ja esittää faktana, kun siltä tuntuu, näistä meittien "asiantuntijoista", joille olettamukset ovat kiveenhakattuja faktoja...

Se, että vaikka mun yksi pitkä kirjoitus teurastettiin täällä täysin lukukelvottomaksi ja järjettömäksi ei tunnu kiinmnostavan ainakaan trollia itseään; muiden lukijoiden oli varmaan tosi vaikeaa käsittää, mitä sanoin minä, ja mitä kommentaattori. Vai menikö se koko roska mun piikkiin?

- Ihan niksivinkkinä: jos ette osaa siteerata, voitte vaikka HUUTAA, tai sitten kirjoittaa väreillä, jos haluatte lisäillä alkuperäiseen tekstiin omia juttujanne; tähän ilmiöön olen muilla palstoilla törmännyt. Tuntuu toimivan.

Joannalle kivaa lomaa! :) Nauti, ja rentoudu!

Minäkin lomailen täällä, ja olen kiltisti! :)

Char

P.S. Anteeksi, tuli tuplapostaus... Vaan haitanneeko tuo. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

"Se, että vaikka mun yksi pitkä kirjoitus teurastettiin täällä täysin lukukelvottomaksi ja järjettömäksi ei tunnu kiinmnostavan ainakaan trollia itseään; muiden lukijoiden oli varmaan tosi vaikeaa käsittää, mitä sanoin minä, ja mitä kommentaattori."

Se oli ikävä kämmi ja muistaakseni pyysin anteeksi. Pahoittelut vielä kerran. Halataan kun tavataan.

(Kyseessä oli siis pitkä vastaus, jolle sattui wordissa copy-paste -onnettomuus. Jos sen sisällön haluaa tulkita, niin se oli tarkoitettu alkavaksi Charilta lainatulta riviltä: "Ja pliis, pliis, älkää taas kaivako jotain tilastoa esiin siitä, miten Naiset Aina Suhtautuvat!!!")

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, Vierailija,

asia selvä, ja unohdetaan koko juttu! :)

Minullekin on sattunut tämän koneen kanssa vaikka mitä; välillä kirjoitukset ovat "itsekseen" lähteneet keskeneräisinä, jne, eli uskon nyt kyllä oikein mielelläni sinua. - Tässä on muuten taas yksi esimerkki nettikeskustelujen vaikeudesta: eleiden ja ilmeiden puuttumisen lisäksi tekniset ongelmat voivat haitata kommunikaatiota ja aiheuttaa väärinkäsityksiä.

Olen kova tyttö pitämään ihmisiä hyvänä, eli lähetänkin sinulle tässä kesäisiä halauksia näin netin välityksellä! :)

Aurinkoista päivää kaikille muillekin,

Char

Vierailija (Ei varmistettu)

"Tässä on muuten taas yksi esimerkki nettikeskustelujen vaikeudesta: eleiden ja ilmeiden puuttumisen lisäksi tekniset ongelmat voivat haitata kommunikaatiota ja aiheuttaa väärinkäsityksiä."

No, internet on nykyään ehkä käytetyin ja tärkein viestintäkanava. Aika moni meistä ja lähes kaikki juniorisukupolvesta viestii enemmän FB:n chatin yli kuin kasvotusten.

Kova nahka, vilpitön mieli ja monitasoinen taito tulkita lukemaansa on tämän päivän ja tulevaisuuden kansalaistaito.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Vierailija,

lienetkö sama kuin edellinen?

Olen kunnioittavasti eri mieltä siitä, että mikä on "tärkein viestintäkanava". Minulle ratkaisevat omat ihmissuhteet ovat super-paljon enemmän tärkeitä kuin nimettömät nettijutut.

- En muuten halua kuulla ees ensimmäistä juttua tai tilastoa nimettömästä ja lähteettömästä nettijutustelusta.

Koko asetelma on höttöä. Väitän. - Ja huom: olen kova täti: ei minulle riitä se, että joku jossain kerran sanoi jotain, tai joidenkin juttujen sarjalinkittäminen.

Miksi nykyään tarvittaisiin jotain erityisiä ominaisuuksia keskusteluun, jotka erityisesti eroaisivat "vanhanaikaisesta"," rauhallisemmasta" keskustelutyyliä edellyttävästä mallista? Joka edellyttää asiallisuutta, ei nimittelyä?

Miksei me voida täällä lähtökohtaisesti olla asiallisia?

- Näin dinosauruksena voin kertoa, että "ennen vanhaan" jouduttiin perustelemaan, ihan livenä, omat kannanotot. Ja välillä meinasi tulla lujaa takkiin, ja joillekin tulikin. - Vaikka olisivat olleet kuinka oikeassakin, mielipiteineen.

Ei se aina helppoa ollut, mutta jokainen, joka nosti käpälän pystyyn, tiesi, että voi saada muutakin kuin kehuja osakseen. - Ei siinä tarvinnut olla minkäännahkainen; me pehmotkin pärjättiin; riitti kun piti sen idean ja asian mielessä. :)

Ne asiat silti silloin etenivät; näissä nettihuuteluissa odottelen tuloksia. - Edelleen luotan siis live-maailmaan. :)

- Ja toki tehokkainta on vaikuttaa nyt kaikilla rintamilla yhtä aikaa! :)

Char

Kommentoi