Mä en oo koskaan käyny Flow'ssa (ja haaste)

Rönsy

Eilisen bodypumpin myötä multa meni hyvä mä en oo koskaan -haaste, mutta onneksi toinen varma hitti näyttäisi yhä säilyvän. Se alkaa olla näissä omissa työ- ja elämänpiireissäni jo aika lyömätön: mä en oo koskaan käyny Flow'ssa.

Sen sanominen tuntuu vuosi vuodelta enemmän jonkinlaiselta poliittiselta kannanotolta. En ole koskaan käynyt Flow'ssa, eli 1) olen persu ja musta Petri Nygård on tosi hyvä, ja/tai 2) vieläkin jaksan tuhahdella jotain jostain ärsyttävistä hipstereistä, vaikka se tuhahtelu on niin nollaysiä.

Kumpikaan ei pidä paikkaansa, joten jos sanon tuon, joudun selittelemään. Että se nyt vaan on sattunut menemään niin, no hard feelings. Esimerkiksi viime vuonna mulla oli jo (ilmais-)lippu, mutta annoin sen pois kun iski työpaniikki. Tänä vuonna olin ajatellut mennä, jos ilmaislippuja taas satelisi toimitukseen, mutta eipä näytä satelevan kuin vettä, eikä nyt hirveästi harmita. En mä niin kauhean monta esiintyjää sieltä tunne.

Se kuitenkin ottaa korvaan, että Flow'sta puhutaan (piireissäni) kuin joulusta: on yhtä itsestäänselvää, että kaikki viettävät sitä, of course tottakai.

Mutta hei, haaste: kertokaa lilyläiset, mitä te ette oo koskaan? Ja huom, tietysti saa enemmän pisteitä, mitä yllättävämpi teidän enookoskaan on. Eli esimerkiksi mä en oo koskaan viettänyt joulua on erittäin hyvä, kun taas mä en oo koskaan käynyt endurokisoissa ei ole kauhean kiinnostava. Näissä meidän lilyläisten piireissä laajasti ottaen siis.

Kommentit

Anna Karhubear

Ensimmäisenä mieleen tullut mäenookoskaan on aika tylsä: En ole koskaan lukenut yhtään Harry Potteria tai nähnyt yhtään sarjan elokuvaa. Haasteelliseksi asia muuttui, kun sain äkillisen työkeikan Lontooseen haastattelemaan tähtiä. Piti ottaa pikaisesti wikipediasta selvää mm. onko niitä noitia enemmän kuin yksi (tietämykseni on edelleen tätä tasoa).

Hertta
Lilou's Crush

Ennoo koskaan maistanut/polttanut tupakkia. Olen tästä kovin ylpeä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole koskaan syönyt tonnikalaa =)

päivikki (Ei varmistettu)

En ole koskaan lukenut Aku Ankkaa. Ja siksi kaikki samperin nokkelat viittaukset ankkamaailmasta menee mulla aina ohi!

Julia Thurén
Toimitus

Oj oj, tässä on ihanaa Erasmuksen makua. Siellä Never have I ever oli todella suosittu tapa tutustua perversseihin irlantilaistyttösiin.

No mutta, ehkei seksipaljastuksia näin aamutuimaan, joten sanotaanpa, että en oo koskaan hypännyt yli 5 metristä. (eli seiska puol ja kymppi kokematta)

 

Sugar & Pepper

1) Mäkään en ole koskaan käynyt Flow'ssa! Asia tosin korjaantuu tänään, kun pääsen sinne (ilmaislipulla).

2) En ole koskaan lukenut Taru sormusten herrasta enkä katsonut yhtään elokuvaa. Tuli överit, kun elokuvia hehkutettiin aikoinaan niin paljon. :P

Tomi

En ole ollut koskaan krapulassa! Katsotaan viikonlopun jälkeen uudestaan.

Jenniii
Pupulandia

En ole koskaan käynyt Linnanmäellä. En siis edes siellä alueella! Tämä herättää aina yhtä suurta kummastusta kanssaihmisissä, koska minä sentään olen asunut suurimman osan elämästäni joko Helsingissä tai sen lähellä. Yleensä kaikki Rovaniemeltäkin ovat käyneet Lintsillä vähintään sen kerran. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en myöskään ole koskaan käynyt Flowssa. Enkä mene. Jos saisin ilmaislipun, möisin sen pois - ja äkkiä! No sori, ei oo mun musaa.

Mitä Julian en oo koskaan -juttuun tulee, niin mä en oo koskaan hypännyt yhtään miltään korkeudelta (veteen siis, oletan). Laskeudun veteen matalasta päästä/rannasta varovasti varpaisillani. :)

Mä en oo koskaan syönyt aurinkokuivattuja tomaatteja. Enkä oo koskaan käynyt Oulusa.

Aika uskomattomia paljastuksia ihmisillä, antaa tulla lisää!

Joanna Palmén
Rönsy

Oo, Linnanmäki ja tupakka ovat tosi kovia! Tonnikala, krapula ja Aku Ankka myös!

Julia, mäkään en oo koskaan hypänny yli vitosesta, ja vitosestakin vain kerran. Silloin liukastuin ja läsähdin veteen vatsalleni ja tuli isohko mustelma. Mutta sain sillä hypyllä uimamaisterin, ja päätin että ei enää koskaan yhtään hyppyä mistään.

Mä en oo koskaan nukkunut missään kulkuneuvossa. En tarkoituksella enkä vahingossakaan. En edes ihan pienenä. Aiheutin tällä vanhemmilleni harmaan hiuksen jos toisenkin.

HeidiKoo (Ei varmistettu)

Moi!

Kiva haaste. Mäkään en ole koskaan käynyt Flow'ssa, mutta sunnuntaina olen menossa.

Muita kovia hittejä, joilla edelleen pärjää aika monessa seurassa "en ole koskaan" -pelissä: en ole koskaan käynyt Pietarissa, en ole koskaan ottanut lainaa pankista, en ole koskaan käynyt Hietsun uimarannalla, en ole koskaan juonut enemmän kuin yhden oluen putkeen (en tykkää oluen mausta, muu alkoholi kyllä menee). Ai niin! En ole koskaan ollut rapujuhlissa!

tiiti
ite puin

Mää en oo koskaan pelannut "mää en oo koskaan" -peliä . Eiku. Dämmit.

Mä en oo koskaan ollut yötä teltassa. Sen asian olen kyllä ajatellut jossain vaiheessa korjata.

Toisen hyvän en oo koskaan -tärpin menetin just viime viikolla, kun katsoin Schindlerin listan vihdoin ja viimein.

Jolie Laide

En oo koskaan oppinut uimaan, ja oon kuitenki kohta 30v.

En oo koskaan katsonut Titanic-elokuvaa.

En oo myöskään lukenut Harry Pottereita/ katsonut niitä leffoja. 

En oo oppinut kertotaulua vielä tänäkään päivänä.

En  oo koskaan matkustanut lentokoneella tai käynyt ulkomailla (ellei Ruotsin Haaparantaa tai Tukholmaa lasketa :D )

 

sanumaria

Mä en oo koskaan nähnyt yhtään romanttista komediaa. Eiku oho, olenpa. (Tää versio pelistä on mun tuttavapiirissä aika suosittu) :)

Mutta oikeesti mä en oo koskaan pystynyt katsomaan kahta elokuvaa loppuun: Tuulen viemää (nukahdan aina kesken) ja Sankarit sukkahousuissa (sama syy).

...

mä en oo koskaan ollut ruotsinlaivalla!

Daamitar (Ei varmistettu)

Mä en oo koskaan käynyt Ikeassa.

Paulan Sivu

En oo koskaan tehnyt sitä että käynyt kuussa. 

Joanna Palmén
Rönsy

Mäkään en oo koskaan lukenu enkä nähny Harry Pottereita, enkä käyny Pietarissa, enkä ottanu lainaa pankista (isältä kyllä). Jolielaidella on aika monta kovaa, noilla pärjää!

Ja Sanumarialla on hyvä pelimuunnelma, ehkä Tiiti tulis siihen mukaan?

Mä en ole koskaan käynyt maailmanpyörässä tai vastaavassa. Enkä muuten mene! En oo myöskään koskaan syönyt sushia, tää pitäis kai korjata.

Luminosa

Mäkään en oo koskaan ollut Flowssa, enkä ole koskaan syönyt mämmiä.

Hear Hear!

Mäkään en ole koskaan käynyt Flowssa.

Mä en oo koskaan nähnyt ainuttakaan James Bond-leffaa.  Enkä oo koskaan käynyt etelänmatkalla.

rin (Ei varmistettu)

Minäkään en ole koskaan maistanut tupakkaa. En ole myöskään koskaan ostanut ripsiväriä, vaikka se on oikeastaan ainoa meikkituote mitä käytän päivittäin.

Never have I ever on kyllä ihan parasta!
Mä en oo koskaan
- käynyt Flowssa (haha, meitähän on monta!)
- ollut humalassa
- juonut olutta enempää kuin yhden huikan
- maistanut tupakkaa
- asunut samassa asunnossa yli 5 v
- käyttänyt tehosekoitinta

Nää nyt tuli nopealla pohdinnalla, hitsi kun ei enää ees muista kaikkia parhaita!

PAnderson (Ei varmistettu)

Olen juuri paraikaa menettämässä flow-neitsyyttäni :)
Mutta en ole koskaan ajanut autoa.

--m-- (Ei varmistettu)

En oo koskaan soutanut veneellä (meillä on mökki ollut parikymmentä vuotta joen rannassa, ekaa kertaa kävin veneessä tänä kesänä)

En oo koskaan syönyt mäkkärillä

En oo koskaan käynyt Linnanmäellä (on meitä muitaki siis. :D ) En oo tosin käynyt muissakaan Helsingin kulttuurinähtävyyksissä/turistirysissä jne, olis tarkoitus joskus käydä ihan leikkimässä turistia siellä että tulis kierreltyä museot/kirkot/eduskuntatalot/Lintsi jne.

En oo koskaan käynyt Turussa. Ainoa suomalainen kaupunki jossa en muista käyneeni, melko paljon on vissiin muuten tullut kierrettyä! Tää on yks takuuvarmoista, kaikki ovat käyneet vähintään Turku-Tukholma -risteilyllä paitsi mä. Ai joo, en oo koskaan käynyt Tukholmassakaan.

Warhola

Mä en oo koskaan:

- käynyt Flow'ssa, kuussa kylläkin
- ymmärtänyt, miksi kaikesta pienestä pitäisi tulla suurta
- ymmärtänyt, miksi viihdettä vähätellään
- ylipäätään ymmärtänyt
- laajentanut tajuntaani tajuttomasti
- paljastanut, että Valioliiga ja jalkapallo yleensäkin on yksi suurista inhimoistani
- perustanut pseudonyymeistä

Mä en oo koskaan

*antanut ilkeiden ihmisten kuulla kunniaansa päin naamaa, siis huutanut kunnolla kellekään tai saanut paskahalvausta vaikka joku ansaitsisi, tätä tavallaan kadun

*suudellut naista suulle

*lukenut Väinö Linnaa

*kuunnellut Lykke Litä joka on kai se pakollinen artisti nyt, tai yks niistä

*zumbannut

ja en oo koskaan maistanut useimpia drinkkejä mitä elokuvissa ja kirjoissa aina juodaan, niistä voi nimetä melkein minkä vaan enkä ole kokeillut. Singapore sling, Sex on the beach, Mai tai, ihan kaikki muut on  juomatta paitsi perusCosmopolitan ja vastaavat. Pitäisköhän kokeilla :D

 

 

Emilia Pyykkönen
Kuplia

En määäkäää oo käyny Flow`ssa. Ehkä mä meen sit joskus, ku musta tulee trendikäs.

MinnaUu (Ei varmistettu)

Mä en oo koskaan keittänyt itselleni kahvia. Teltassa nukkuminen, Flow, oluen juominen, sushin syöminen ja muutama muu tuolla jo tulikin.

Kommentoi