Mä en oo koskaan käyny Flow’ssa (ja haaste)

Eilisen bodypumpin myötä multa meni hyvä mä en oo koskaan -haaste, mutta onneksi toinen varma hitti näyttäisi yhä säilyvän. Se alkaa olla näissä omissa työ- ja elämänpiireissäni jo aika lyömätön: mä en oo koskaan käyny Flow’ssa.

Sen sanominen tuntuu vuosi vuodelta enemmän jonkinlaiselta poliittiselta kannanotolta. En ole koskaan käynyt Flow’ssa, eli 1) olen persu ja musta Petri Nygård on tosi hyvä, ja/tai 2) vieläkin jaksan tuhahdella jotain jostain ärsyttävistä hipstereistä, vaikka se tuhahtelu on niin nollaysiä.

Kumpikaan ei pidä paikkaansa, joten jos sanon tuon, joudun selittelemään. Että se nyt vaan on sattunut menemään niin, no hard feelings. Esimerkiksi viime vuonna mulla oli jo (ilmais-)lippu, mutta annoin sen pois kun iski työpaniikki. Tänä vuonna olin ajatellut mennä, jos ilmaislippuja taas satelisi toimitukseen, mutta eipä näytä satelevan kuin vettä, eikä nyt hirveästi harmita. En mä niin kauhean monta esiintyjää sieltä tunne.

Se kuitenkin ottaa korvaan, että Flow’sta puhutaan (piireissäni) kuin joulusta: on yhtä itsestäänselvää, että kaikki viettävät sitä, of course tottakai.

Mutta hei, haaste: kertokaa lilyläiset, mitä te ette oo koskaan? Ja huom, tietysti saa enemmän pisteitä, mitä yllättävämpi teidän enookoskaan on. Eli esimerkiksi mä en oo koskaan viettänyt joulua on erittäin hyvä, kun taas mä en oo koskaan käynyt endurokisoissa ei ole kauhean kiinnostava. Näissä meidän lilyläisten piireissä laajasti ottaen siis.

Kommentit (31)
  1. Mä en oo koskaan keittänyt itselleni kahvia. Teltassa nukkuminen, Flow, oluen juominen, sushin syöminen ja muutama muu tuolla jo tulikin.

  2. En määäkäää oo käyny Flow`ssa. Ehkä mä meen sit joskus, ku musta tulee trendikäs.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *