Nakukuvia!

Rönsy

Oli taannoin Rönsyssä puhetta urheilun estetiikasta ja hameenhelman pituudesta. Tässä nyt lisämateriaalia. Yllä lumilautailija Gretchen Bleiler tissit paljaana ja alla baseball-pelaaja Jose Reyes munasillaan. Kannatan lämpimästi tällaista nakuilua, sekä naisten että miesten. Fanitan lihaksia.

Kuvat ovat ESPN-jenkkiurheilukanavan julkaiseman lehden vuosittaisen The Body Issuen kansia. Lehti – jota en kyllä koskaan ole käsissäni pidellyt – sisältää ilmeisesti hitosti kuvia voidelluista ja kiillotetuista, aidoista huippu-urheilijaruumiista. Kuvagalleria tämän vuoden numeron kuvista täällä.

Ja se vielä, että heteroudestani huolimatta kiinnostaa tässä tapauksessa nuo naisten kuvat enemmän. Miesten lihaksia kun esitellään jatkuvasti joka puolella, noita naisten sixpackeja näkee harvemmin (jos nyt ei varta vasten paneudu asiaan). Sitä paitsi nuo esitellyt miesurheilijat näyttävät liikaa hunkseilta.

Yllä tennistähti Serena Williams. Uuh.

Ehdoton suosikkini on koripalloilija Sylvia Fowlesin kuva, jossa se näyttää ihan kissapedolta – siis ihan oikeasti, ei missään seksikissamielessä. En uskalla pölliä kuvaa tähän, mutta kuvagalleriasta löytyy.

Kommentit

päivikki (Ei varmistettu)

Virkistävää kun mallit koostuvat välillä muustakin kuin luusta ja nahasta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on eri: tasapuolisesti ja samalla estetiikalla miehet ja naiset :) Mää fanitan kans lihaksia!

PAnderson (Ei varmistettu)

Niin solin mää ylhäällä, en vierailija ;)

Joanna Palmén
Rönsy

Jeah.

Hertta
Lilou's Crush

Mielettömiä kuvia! Thanks for sharing, indeed!

tiiti
ite puin

Juma mitä kuvia! Tuo lumilautailijanainen on ehkä mun uusi idoli.

lissie
Lissie

Ou mai gaad mitä kauniita lihaksia, taidan ruveta ammattivoimistelijaksi! Kiitos tästä inspiraatiosta - ehkä jaksan herätä aamulla joogaan jos liimaan näistä jonkun naikkosen jääkaapin oveen, vessan peiliin, ulko-oveen ja kännykän taustakuvaksi :)

Kommentoi