Nakukuvia!

bodyissuegretchen.jpg

Oli taannoin Rönsyssä puhetta urheilun estetiikasta ja hameenhelman pituudesta. Tässä nyt lisämateriaalia. Yllä lumilautailija Gretchen Bleiler tissit paljaana ja alla baseball-pelaaja Jose Reyes munasillaan. Kannatan lämpimästi tällaista nakuilua, sekä naisten että miesten. Fanitan lihaksia.

bodyissuejose.jpg

Kuvat ovat ESPN-jenkkiurheilukanavan julkaiseman lehden vuosittaisen The Body Issuen kansia. Lehti – jota en kyllä koskaan ole käsissäni pidellyt – sisältää ilmeisesti hitosti kuvia voidelluista ja kiillotetuista, aidoista huippu-urheilijaruumiista. Kuvagalleria tämän vuoden numeron kuvista täällä.

Ja se vielä, että heteroudestani huolimatta kiinnostaa tässä tapauksessa nuo naisten kuvat enemmän. Miesten lihaksia kun esitellään jatkuvasti joka puolella, noita naisten sixpackeja näkee harvemmin (jos nyt ei varta vasten paneudu asiaan). Sitä paitsi nuo esitellyt miesurheilijat näyttävät liikaa hunkseilta.

bodyissueserena.jpg

Yllä tennistähti Serena Williams. Uuh.

Ehdoton suosikkini on koripalloilija Sylvia Fowlesin kuva, jossa se näyttää ihan kissapedolta – siis ihan oikeasti, ei missään seksikissamielessä. En uskalla pölliä kuvaa tähän, mutta kuvagalleriasta löytyy.

Kommentit (7)
  1. Ou mai gaad mitä kauniita lihaksia, taidan ruveta ammattivoimistelijaksi! Kiitos tästä inspiraatiosta – ehkä jaksan herätä aamulla joogaan jos liimaan näistä jonkun naikkosen jääkaapin oveen, vessan peiliin, ulko-oveen ja kännykän taustakuvaksi 🙂

  2. Juma mitä kuvia! Tuo lumilautailijanainen on ehkä mun uusi idoli.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *