Pedofiliakirjallisuutta

Ensin on kirjasuosituksia:

  1. Vladimir Nabokov: Lolita
  2. Patrik Sjöberg & Markus Lutteman: Det du inte såg

Ja sitten on tuplakirjasuositus: Lue kirjat 1. ja 2. peräkkäin, tuossa järjestyksessä. Siitä saa melko karmivan pedofilia-annoksen, ensin fiktiota, sitten faktaa.

Oma lukujärjestyskokemukseni syntyi aika sattumalta, Lolita oli pitkään ollut listalla ja sitten Sjöberg kiilasi sinne. Taidan seuraavaksi valita jotakin kevyttä.

Nuorille lukijoille tiedoksi, että Sjöberg on ruotsalainen entinen ME-korkeushyppääjä, raikulipoika ja hankala tapaus. Hän julkaisi viime vuonna muistelmat, joissa kertoo suomalaisen isäpuolensa ja valmentajansa Viljo Nousiaisen käyttäneen häntä hyväksi 15-vuotiaaksi asti. Lolita taas, no, kvg.

Karmivinta on tämä: Lolitan kertoja, likainen äijä Humbert Humbert, haaveilee tarinan alkupuolella huumaavansa pikku-Lolitan unilääkkeillä yöksi, jotta voi sitten tehdä likaisuuksiaan. Tämä suunnitelma ei ihan onnistu ja osoittautuu sitten tarpeettomaksikin.

Mutta mitä tekee Viljo Nousiainen? Huumaa poikapuolensa syvään uneen öisin, ottaa nukkuvasta varhaisteinistä alastonkuvia ja ajelee toistuvasti tämän häpykarvat. Hän kun ei halua, että Patrik kasvaa aikuiseksi. Mitä ei toki Humbertkaan halunnut Lolitalle tapahtuvan.

Saatan palata vielä Sjöbergiin, jahka pääsen loppuun. Mutta uskallan suositella kyllä jo nyt. Ja totean: Urheilijaelämäkerroille on tapahtunut jotain hämmästyttävää. Ne ovat nykyään hyvin kirjoitettuja.

Kommentit (8)
  1. Jep. Agassi, Zlatan, Sjöberg runsaassa vuodessa on vakuuttanut mut. 

    Ja tervetuloa Lilyyn, hauska tavata! 🙂

  2. Hieno kirjoitus. Ja Maria Peuran kirja on tosiaan hieno. Ja niin ovat myös urheilijoiden elämäkerrat nykyään. Luin Andre Agassin elämäkerran Open lähes yhdeltä istumalta, henkeä pidätellen, huikean hyvä elämäkerta, ja Kirja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *