Rönsyn kautta aikain ensimmäinen kilpailu: Arvaa kuka?

Rönsy

Menen maanantaina haastattelemaan henkilöä X seuraavaan juttuprojektiini. Pidettiin projektista eilen palaveria herra toimituspäällikön kanssa. Tässä otos palaverimuistiinpanojani.

Nyt, rakkaat lukijani, saatte arvata, kuka on haastateltavani! Voin sen verran paljastaa, että ei Heli Laaksonen. En mä nyt niin tyhminä teitä pidä. 

Ja voidaan me sopia tähän palkintokin: Ensimmäisenä oikein arvanneelle lähetän palkinnon, jota en voi vielä paljastaa, koska muuten paljastuisi henkilökin. Se palkinto on sitten jutunteossa hieman käytetty (eli siis todella limited edition!) ja sen saa sitten vasta, kun en sitä enää jutunteossa tarvitse. Mutta takaan että se on laadukas. Krhm.

Kommentit

Jenni S.

En kykene arvaamaan, mutta ilmoitan fanittavani sekä salaperäistä kilpailua että vähintäänkin yhtä mysteeristä palkintoa. Jään jännittyneenä seuraamaan arvauksia ja paljastuksia! :)

tiiti
ite puin

Voisitko kirjoittaa seuraavan kilpailun vihjeet tikkukirjaimilla :D Noh, arvaan näennäisrandomisti, että Jenni Haukio. Puolustan arvaustani raivokkaasti perustellen, sitten kun selviää kuinka väärässä olinkaan.

Mä en kestä! Tää on kamalaa, tää on ihanaa! Iina Kuustonen olkoon vastaukseni! Intuitiolla.

Joanna Palmén
Rönsy

Hahaa, tämähän lähti hyvin käyntiin! Hyvällä tuurilla kukaan ei arvaa vielä oikein ja saan ensi viikolla antaa lisää vinkkejä.

Tiiti, kuten kirjeenvaihtokavereille nuoruudessa sanottiin: sori ku mul on näin kauhee käsiala, toivottavasti saat selvää!

Mut siis, ei Jenni Haukio, ei Iina Kuustonen. Lisää, lisää!

Miksou
US Over The Pond

Voi apua, mun vastaus olis Armi Toivanen! Perusteluina alun huumorinaiset, tv joka puolella, miten syntyy (hahmo?), K&J (eiks Krista Kosonen ole sen hyvä ystävä) ja muutenkin hän on ollut nyt aika tapetilla telkkarissa ja en ole lukenut hänestä yhtään juttua. Ja haluaisin lukea!

Joanna Palmén
Rönsy

Hyvä, mutta mun piti guuglata kuka Armi Toivanen on. Laitetaan kuitenkin juttutoive ylös :)

Miksou
US Over The Pond

Hmm. Saanks mä arvata vielä kerran? Johanna Vuoksenmaa. 

Kaikuja Kanjonissa

Oisko Lauri Tähkä? :)

Joanna Palmén
Rönsy

Nope.

Muksis (Ei varmistettu)

Tuomas Kyrö. Pakko oltava. Tai sitten olen vaan näkevinäni vihjeitä kaikkialla.

Joanna Palmén
Rönsy

Voi vinde. Sieltä se tuli. Aika hyvin keksitty, Muksis, onneksi olkoon!

Laita yhteystietoa mulle sähköpostiin, etunimi.sukunimi@imagekustannus.fi, niin saat mysteerisen palkinnon, joka siis on Kyrön kirja - ei ehkä ihan niin eksoottinen palkinto kuin miltä kuulosti.. Mutta koska tarkemmin ajatellen on tosi noloa antaa lahjaksi kertaalleen luettu kirja, niin kyllä en anna vaan hommataan uusi, laita vaikka viestiin mitä Kyrön tuotannosta haluat. Ehkä saan siihen vielä omistuskirjoituksenkin herra kirjailijalta.

Ja Miksoulle raadin erikoismaininta aktiivisuudesta :) Nyt mua vähän harmittaa kun en päässyt vihjailemaan enempää. Mutta keksinpä kaikenlaista muuta aiheesta, pysykää linjoilla!

Kommentoi