Rönsyn kautta aikain ensimmäinen kilpailu: Arvaa kuka?

Menen maanantaina haastattelemaan henkilöä X seuraavaan juttuprojektiini. Pidettiin projektista eilen palaveria herra toimituspäällikön kanssa. Tässä otos palaverimuistiinpanojani.

muistiinpanot1.jpg

Nyt, rakkaat lukijani, saatte arvata, kuka on haastateltavani! Voin sen verran paljastaa, että ei Heli Laaksonen. En mä nyt niin tyhminä teitä pidä. 

Ja voidaan me sopia tähän palkintokin: Ensimmäisenä oikein arvanneelle lähetän palkinnon, jota en voi vielä paljastaa, koska muuten paljastuisi henkilökin. Se palkinto on sitten jutunteossa hieman käytetty (eli siis todella limited edition!) ja sen saa sitten vasta, kun en sitä enää jutunteossa tarvitse. Mutta takaan että se on laadukas. Krhm.

Kommentit (11)
  1. Voi vinde. Sieltä se tuli. Aika hyvin keksitty, Muksis, onneksi olkoon!

    Laita yhteystietoa mulle sähköpostiin, etunimi.sukunimi@imagekustannus.fi, niin saat mysteerisen palkinnon, joka siis on Kyrön kirja – ei ehkä ihan niin eksoottinen palkinto kuin miltä kuulosti.. Mutta koska tarkemmin ajatellen on tosi noloa antaa lahjaksi kertaalleen luettu kirja, niin kyllä en anna vaan hommataan uusi, laita vaikka viestiin mitä Kyrön tuotannosta haluat. Ehkä saan siihen vielä omistuskirjoituksenkin herra kirjailijalta.

    Ja Miksoulle raadin erikoismaininta aktiivisuudesta 🙂 Nyt mua vähän harmittaa kun en päässyt vihjailemaan enempää. Mutta keksinpä kaikenlaista muuta aiheesta, pysykää linjoilla!

  2. Tuomas Kyrö. Pakko oltava. Tai sitten olen vaan näkevinäni vihjeitä kaikkialla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *