Saana ja Jussi

Hillitsemätön paheeni on viime aikoina ollut erään julkkiskaksikon, miehen ja naisen, blogien lukeminen. Niiden varsinainen sisältö on niin trashia, niin surullista ja niin ällöttävää, etten viitsi mennä siihen sen syvemmin. Mutta myönnän alhaisen tirkistelynhaluni.

Kiinnostuksella olen kuitenkin lukenut myös naisosapuolen blogin kommenttiosiota (miehen blogia ei voi kommentoida). Sieltä löytyy esimerkiksi tällaisia terveisiä:

Maailman tyhmin ja naurettavin, huomionhakuisin huora. Säälittävää. Huomenna taas jakamaan pillua koko kansan nähden ? :)

Säälittävää ja velkojen täyttämää loppuelämää sulle. On sulla kyllä aikamoinen prinssi miehenä… (sarkasmia)

Oi ihmiset ketkä puolustelette ja ihailette täällä säälittävän turhaa mediahoroa kuka ei ole mitään ansioikasta saanut aikaan (siis Saanaa), hankkikaa elämä :DD

ei nuo sun tissit kovin aidoilta näytä, jokaisessa kuvassa näyttää pikemminkin epämuodostuneilta ja väritykseltäs oot ihan oranssi;o
en mä pahalla sano, vinkkinä vaan että näytät joltain likaselta porkkanalta.

Ei jussi jaksa teinin oikkuja pitkään katsoa.Tää menee jo niin yli,et pakko oli antaa kommenttia.Sääliksi käy miestäsi.ja hävettää puolestasi kun olet noin epäkypsä kaikin puolin.

Viimeisimmässä postauksessasi sanoit, että haet “täydellistä prinssiä” ANTEEKSI MUTTA PALAA MAAN PINNALLE, ei kukaan sellainen sinuun koskisi edes pitkälle tikulla. Ainoastaan jussi, joka on hän ei nyt millään pahalla prinssistä kaukana:-D

Tuksuhan on tähän verrattuna fiksu.Tää typy omaa luokkaansa ..nuijaakin nuijempi!Jussi liian ymmärtäväinen ja lahjakas tälle tytylle.

Oikeesti, mitä v*ttua?! Just tämmösten “julkkisten” takia Suomi ryvettää mainettaan maailmalla. Tarkottaako se, että jos USA:lla on Paris nii meillä pitää olla Johanna (Tukiainen) tai tää Saana ?

olet Saana nolouden huipentuma, ei voi muuta kyllä sanoa. Luulet olevasi julkkis, mutta sitä et todellakaan ole.

sinun on aivan turha poistaa tätä postausta, on saatu printscreeni talteen!

Nyt suuri tieteellinen nettigalluppi: Kummalla on säälittävämpi elämä, tällä säälittävällä Saanalla vai nettikansalla, joka jaksaa aggressiivisesti solvata ja huoritella jotain 19-vuotiasta tyttöä, jolla ei selvästikään ole elämä ihan hanskassa?

Anu Partanen kirjoitti tästä asiasta niin hyvin Imagen Tuksu-jutussa vuonna 2008, ettei minulle jää oikein mitään lisättävää vaan lainaan Anua suoraan:

Johanna Tukiaisen luokse on aktiivisesti hakeuduttava, ja moni ihminen tekeekin niin.

Tehdäkseen mitä?

Haukkuakseen tietysti. Verkkokeskusteluja lukiessa pääsee katsomaan harvinaisella tavalla vieraiden ihmisten pään sisään, eikä se näky ole kaunis. Johanna Tukiaiseen liittyvissä keskusteluissa sanotaan ääneen asioita, joita normaali­elämässä ei koskaan kuule, ei ainakaan yhtä aggressiivisesti ilmaistuna.

Keskustelujen lukeminen on ahdistavaa, vaikkei itse olisikaan Johanna Tukiainen. Mistä kaikki tämä viha purkautuu? Onko se ollut olemassa aina vai onko verkossa jotain sellaista, mikä ruokkii vihaa? 

Kommentit (12)
 1. Salamatkustaja
  4.10.2011, 00:27

  Hahaa, käry kävi 🙂 No ei vaan, tulin blogin kanssa ulos kaapista vähän aikaa sitten. Moi sullekin!!

 2. Miu, joo onhan se niin sanotusti sairasta, mutta tuo palaute ei ainakaan paranna tilannetta yhtään. Sen sijaan olen huokaillut puolitosissani, että kunpa meidän liberaali ja yksilönvapautta kunnioittava yhteiskunta voisikin puuttua tällaisiin erikoistapauksiin ja erottaa nuo kaksi toisistaan ja sulkea ne blogit. Laittaa ne vaikka johonkin julkisuuseristysselliin. Sensuroida kaikki lehdet, jotka kirjoittaa niistä.

  Ja tsekata kanssa, että onko sillä Saanan lapsella asiat hyvin. Tän voisi ihan oikeastikin tehdä.

  (Katsoin eilen Mariaa, tietenkin, ja siinä se Jussi vaikuttikin yllättävän selväpäiseltä, siis suhteessa. Aloin epäillä big time vedätystä. Tää on joku sen taideteos. Jos, niin melkoisen julma sellainen, kun siinä mennään naimisiin ihmisen kanssa, joka ei ilmiselvästi ole mukana juonessa.)

  No niin, pysytäänpä aiheessa. Prinsessa Paskavarvas, toi mies-nais-pointti on ihan totta, meinasin siitä ensin kirjoittaakin, mutta annoin sitten olla, kun täällä kommenttipalstoilla on epäilty, että mun identiteettini rakentuu liiaksi oman sukupuoleni ympärille. Tai siksi, että siinä Anu Partasen Tuksu-jutussa sekin asia oli käsitelty perinpohjaisesti, muun muassa vertaamalla Tuksua Matti Nykäseen ja Tony Halmeeseen, joita ”kansa” jostain syystä ihailee ja fanittaa.

  Ja Salamatkustaja, keksin eilen sattumalta, kuka sä olet. Haa! Moi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *