Gotta love them Greens

En sanoisi itseäni aamuihmiseksi, mutta yleensä sitä tulee herättyä aikaisin suhteellisen usein. Tähän pitkälti kaksi syytä: 1. nälkä! 2. Päivä menee haaskuun sängyssä maaten! Pidän aamiaista ateriarytmini tärkeimpänä, sekä haluan sen olevan ravitseva ja täyttävä. Verensokeri on hyvä saada nousemaan heti aamusta, ja pitää se tasaisena koko päivan ajan. En noudata mitään tiettyä ruokavaliota, mutta tietyt asiat huomioon ottaen kroppa pysyy virkeänä ja saan enemmän aikaiseksi. Pehmeät rasvat, luonnon sokeri, kuidut, vitamiinit, kalsium, proteiini ja vihannekset. Ootko koskaan miettinyt pistää kaikki peliin heti aamusta? 

Ei oo varmaan sivusta katsojilta jääny huomaamatta, miten hehkutan smoothien olevan ykkös suosikkini. Tämä vihreän värinen smoothie on kautta aikojen lemppari ja näitä tulee heitettyä huiviin lähes päivittäin. Mulla se toimii nimenomaan aamun strarttina, mutta sopii myös välipalana. Tällä pärjää myös vallan mainiosti aina sinne lounas-aikaan asti ilman sitä yllättävää nälkää. Voin kertoo, ettei mitään työmaata tässä aleta pystyttämään, vaan toteutus helppo, nopea ja hei! Tää myös maistuu superhyvälle. Mua ärsyttää suunnattomasti, jos löydän kiinnostavan reseptin ja sit sinne on tungettu sekaan aina pakurikääpäuutteesta hamppuproteiniin ja mitä näitä nyt oli. Tämä terveellinen aamun piristäjä valmistuu siis ilman suurempaa vaivannäköä. 

img_5022_1.jpg

 

1/2 avokado

banaani

1/2 mango

kourallinen pinaatinlehtiä

1/2 limetin mehu

loraus mantelimaitoa

jääpaloja  

 

Koristelu on jonkun muun hommaa kun meikäläisen, mutta päälle yleensä laitan vielä manteleita ja chia siemeniä. Antaa palaa! Miten sun aamu strattaa?

 

Roosa

 

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *