Tissit

Daisarit, munkit, bosat, lollot, hinkit, ryntäät, boobsit, ketunnokat, melonit, kannut… monet ovat rintojen muodot ja kutsumanimet ja paljon piisaa puhetta puskureista !

”Jos saa valita niin kyllähän naisella pitää muotoja olla, ei mikkään kakkosnelonen, jossa on reikä”, totesi setä eräässä ohjaamassani ryhmässä. Muut miekkoset vilkaisivat toisiinsa myötähäpeävin katsein – ainoa, joka nauroi raikuvasti, oli povekas naiskollegani. Muodot ovat ilmeisesti synonyymi suurille rinnoille. Enää kommentti ei vihlonut rintaani (pun inteded), mutta teinivuosina vastaavat heitot olisivat kyllä saaneet olon epävarmaksi.

Muoti muuttuu ja kauneusihanteet vaihtelevat, mutta tissit ovat lähes aina in. Isot tai keskikokoiset, kiinteät, pystyt, isot nännipihat…median tissikuvasto on kovin siloiteltua. Huomiotta jää usein, että noin keskimäärin rintojen koko korreloi pitkälti muun ruumiinmuodon kanssa. Toki on heitäkin, jolle on paiskattu geenilotossa sekä suuri povi että pieni painoindeksi. Pienirintaisena olen jäänyt paitsi rintavaon esittelystä ja rintaliiviliikkeiden satojen eurojen pitsihepenistä, mutta maltillisia muotojani ei ole kritisoinut yksikään miespuolinen henkilö, vaan kirpeät kommentit ovat tulleet toisilta naisilta. Helvetissä on kyllä ihan oma paikka naisille, jotka haukkuvat kanssasisartensa ulkonäköä.

Olin täysi rinnaton pitkälle teini-ikään saakka. Rintalastassani on kovera kuoppa, joten rintavarustukseni oli siis oikeastaan litteääkin olemattomampi, kirjaimellisesti kuopalla! Aloin odotella tissien kasvua joskus yläasteella, enkä tullut ajatelleeksi, että esimerkiksi äitini rintavarustuksen koko saattaisi antaa osviittaa siitä, ettei muhkeita munkkeja olisi meikäläisellekään luvassa. Riparilla menin viimeisenä saunaan, jottei rimpula olomuotoni saisi osakseen pilkkaa. Silloinen läheisin ystäväni omasi erityisen suuret boobsit, ja hän keräsi tahtomattaankin huomiota kulkiessaan tissit tanassa.

Joskus ylppäreiden jälkeen ilmestyivät esiin minimaaliset maitorauhaset, siis tuskin silmin havaittavat, mutta tissit kuitenkin! Piilottelin  pitkälti hupparin alla, mutta ihastumisen kokemukset saivat minut hyväksymään paremmin häviävän pienet daisarini. Yhtäkkiä älysin, ettei kuppikoolla oikeastaan ollut merkitystä yhtään minkään kannalta! Pystyin pussailemaan siinä missä toisetkin, ja muhkeita rintoja rakastavat valitsivat sitten muuta seuraa. ”Nämä taitavat olla ihan uudet?”, kommentoi nuoruuden avopuolisoni tisseistäni – nauratti, tottahan se oli!

Vastenmielisintä vertailua ovat somen keskustelunavaukset, joissa Mirkkuliisa78 laittaa kuvan rinnattomasta katalogimallista pitsinen alusasu päällään, ja viereen kuvan muhevasta itsestään samassa asussa, kysyen että ”kummastako luulette mieheni enemmän tykkäävän?”. Sitten siihen kuuluu vastata, että ”No tietysti tosimies tykkää upeista utareista, eikä tuollaisesta vaatehengarista, tuon mallin rinnan päällä voisi vaikka luistella”. On erikoista, että rinnoista muodostuu joillekin naisille koko identiteetti, ja tissien kokoa pitää tuoda esiin kaiken aikaa, vielä silloinkin, kun koko kroppa kaulasta alaspäin alkaa olla yhtä tissiä. Maan vetovoima tasaa kyllä lopulta pelivelat, ennen tissin mitalla voittanut on ennen pitkää yhtä tasaista maaperää kuin rinnatonkin.

Rintavarustus liitetään jotekin erityisesti (hetero)seksiin, vaikka pohjimmainen tarkoitus niille taitaapi olla mahdollisen jälkikasvun ruokkiminen. Kun ravintolaan laittaa oikein syvään uurretun mekon, sillä voi kompensoida vaikka hieman väsähtänyttä naamaa. Vaikka en nyt tietenkään ole täysin immuuni kauneusihanteille, olen iloinen, että kanssani on oltu pääsääntöisesti luonteen, ei perseen eikä tissien takia. Tietty on niitäkin, joiden mielestä pienet tissit ovat vallan jees mutta persoonani vähemmän mukava, mutta ei mennä siihen..

Joskus mietin, millainen nainen olisin, tai olisin ollut erityisesti nuorempana, jos minulla olisi edes kohtalaisen kokoiset rinnat? Pukeutuisinko naisellisemmin? Olisinko hakenut huomiota tisseillä? Välittäisinkö enemmän muiden mielipiteistä, vai olisinko itsevarmempi? Tuntisinko itseni seksikkääksi ? Olisiko kuppikoolla minkäänlaista merkitystä minuuteeni? Tämä ei selviä kuin korkeintaan käymällä hankkimassa lisää täytettä, ja taidan kuitenkin valita selvän säästön eli alekorin edullisimmat teinitissiliivit ennemmin kuin mojovan lainan sekä alusasuvaraston uusimisen silarien vuoksi.

kauneus trendit hyva-olo terveys
Kommentit (10)
  1. Nyt on aika opetella miten mua pitää lukea kun keho alkaa puhuu – RosaCanina | Lily
    21.2.2022, 13:44

    […] tullut tärkeäksi osaksi minua ja vaikuttaa positiivisesti koko olemiseen omassa kropassani. Pieniä rintoja en viitsi puida enää enempää, siinähän nuo kulkevat mukana ja ovat ihan […]

  2. Pienet rinnat on Kauniit naisella Ottaa vaimoksi 40-54v Oulu Temmes 55v mies Temmes Oulu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *