Nuutin syntymäpäivä ja remontti kuulumisia

Heippa,

Eilinen aamu lähtikin käyntiin jo puoli kahdeksalta Connyn isän tullessa meille remontoimaan yläkertaa. Lähdin heti aamutoimien jälkeen ulos Nuutin kanssa puolen tunnin kävelylle. Tullessamme kotiin Conny ja hänen isänsä olivat jo työn touhussa yläkerrassa. Nuutti täytti eilen kaksi ja kuvissa hän on vielä pikkuinen. Viimeisessä kuvassa hän on jo vanhempi. Näitä kuvia on niin ihana katsoa. Annoin Nuutille aamupalaksi ”parempaa koiranruokaa” ja sen jälkeen herkkuluun. Nuutti sai Connyn vanhemmilta lahjaksi herkkuja sekä Ihaa pehmolelun. Siskoni antoi Nuutille pelin lahjaksi jo viikonloppuna.

Aamulla Nuutti leikki uudella lelullaan ja söi luutaan. Minä luin äidin lainaaman kirjan nimeltään Viillot. Kirjoittaja on Veronica Roth, joka on kirjoittanut myös Outolintu-sarjan. Tein myös välipalaa ja päivälliseksi spagettia ja jauhelihakastiketta.

Emme menneet illalla koirapuistoon, vaikka niin oli tarkoitus. Siellä oli niin kylmä, joten päädyimme leikkimään Nuutin kanssa ihan sisällä.

Illalla katsoimme kaksi elokuvaa, teimme pitsaa ja jäimme nukkumaan alakerran sohvalle, sillä makuuhuoneen remontti ei ole vielä valmis.

Tänään heräsimme myös puoli kahdeksan ja Connyn isä tuli jatkamaan remonttia Connyn kanssa. Remontoimme siis yläkerran makuuhuonetta ja ”eteistä”. Eilen he maalasivat ja tänään he laittavat tapetit. Conny kävi Ikeassa hakemassa hyllytarvikkeita, sillä meille tulee hyllyt makuuhuoneeseen, sekä jonkinlainen taso/pöytä, johon saamme viilennyslaitteemme.

Luin tänään eilisen lukemani kirjan toisen osan, joka on nimeltään Kohtalot. Söimme juuri uunimakkaraa sekä muusia ja seuraavaksi olisi tarkoitus mennä ulos Nuutin kanssa. Siellä on kylmä, mutta ihana auringonpaiste.

-Rose

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *