Pääsin mestarikurssille!

Blondi, Tyttö, Kirja, Käsittely, Istua

Heippa,

Musta ei oo vähän aikaan kuulunutkaan mitään, sillä olen keskittynyt kirjoittamaan mun uutta tarinaani. Aloitin tarinan helmikuun alussa ja sain ensimmäisen version maaliskuun lopussa valmiiksi. Hain sillä mestarikurssille, joka on kirjoituskurssi, jossa työstetään omaa tekstiä. Kurssin ensimmäinen kerta oli kuukausi sitten ja sain sieltä hyviä vinkkejä. Tavoitteena olisikin saada teksti kokonaan valmiiksi lokakuun loppuun mennessä. Toukokuussa editoin tarinani ensimmäistä osaa (70 liuskaa) ja kesän aikana olisikin tarkoitus saada toinen osa valmiiksi (140 liuskaa). Kesän jälkeen sitten vielä korjaan kokonaisuutta ja lisään kuvailua. Olen todella innoissani kurssista ja erittäin iloinen, että pääsin sinne mukaan. Tarinani on scifitrilleri ja kertoo Elsestä, joka tapaa miljonäärimiehen, joka tutkii rinnakkaistodellisuuksia. Mies kuitenkin muuttuu pahaksi ja kontrolloivaksi, eikä Else uskalla enää jättää häntä, sillä mies tietää hänen salaisuutensa. Else itse joutuu rinnakkaistodellisuuteen ja siellä ei kaikki olekaan samalla tavalla kuin hänen todellisuudessaan.

Tätä tarinaa on ollut mielenkiintoista kirjoittaa ja miettiä tapahtumia. Yleensä kun saan pitkän tekstin valmiiksi, en ole varma, miten korjaisin sitä, joten se jää korjaamatta ja aloitan uuden. Minulla on myös hyvä mielikuvitus, joten en malta editoida tekstiäni, sillä haluan jo aloittaa uutta. Sen takia en ole ikinä tarjonnut mitään tekstiäni kustantamoihin, sillä en ole niitä editoinut loppuun asti. Toivon, että kurssin aikana saan vihdoin tehtyä tekstini valmiiksi, jotta voin sitten lähettää sen kustantamoihin.

Tekstini kanssa on ollut hyviä ja huonoja hetkiä. Olen rakastanut sen kirjoittamista ja editointia, mutta joskus on ollut huonoja päiviä, enkä ole keksinyt vieläkään, miten parantaisin ensimmäistä osaa. Pidän tarinani alusta, mutta ensimmäisen osan keskikohdassa ja lopussa mennään liian nopeasti eri kohtauksiin. En tiedä vielä, miten hidastaisin tekstiäni. Minun täytyy lähettää tarinani ensimmäinen osa sunnuntaina muille kurssilaisille, jotta he voivat lukea sen seuraavaan kertaan. Minun ryhmässäni on lisäkseni kolme muuta kirjoittajaa ja meillä on oma kirjailijatutor. Jokainen lukee muiden tekstit ja antaa niistä kommentteja. En ole erityisen hyvä kommentoimaan muiden tekstejä, mutta ihanaa että saan nyt harjoitella sitä ja nähdä miten muiden tekstit kehittyvät. Pidän kirjoituskursseista paljon ja erityisesti sen takia, että silloin on ”pakko” kirjoittaa. Vaikka rakastankin kirjoittamista, niin saatan silti pitää siitä pitkiäkin taukoja. Nyt en kuitenkaan voi enkä halua olla kirjoittamatta. Olenkin tänä vuonna ollut jotenkin erityisen innokas kirjoittamaan ja lukemaan. Pidän listaa tänä vuonna siitä, kuinka monta kirjaa olen lukenut. Tähän asti olen lukenut 35 kirjaa.

(Kuva on Pixabaysta)

-Rose

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *