Remontti

Tässä kuvaa seinistä, jotka tapetoimme.

Hei,

Olenkin useampaan otteeseen puhunut meidän viime viikon remontista. Ajattelin tänään vähän näyttää kuvia siitä, mitä teimme. Valitettavasti unohdin ottaa kuvia, miltä huoneissa näytti ennen remonttia. Makuuhuoneessa oli ennen kaksi harmaata seinää sekä kaksi tapetoitua seinää. Yläkerran ”eteisessä” oli keltainen tapetti. Vaihdoimme ”eteiseen” tapetit, sekä maalasimme ja tapetoimme makuuhuonetta. Laitoimme myös makuuhuoneeseen kaksi mustaa tasoa. Toiseen tason laitoimme yöpöydän yläpuolelle ja isomman tason laitoimme sängyn yläpuolella. Pienempi taso hankittiin viilennyskonetta varten.

Tilasimme viime vuonna taulun Ifolorilta, jonka asetimme toisen tason alapuolelle. Conny on ottanut tauluun tulleen maisemakuvan. Conny kävi myös hakemassa Ikeasta toisen yöpöydän. Vielä pitäisi ostaa makuuhuoneeseen uusi matto, päiväpeitto sekä lamppu yöpöydälle.

Ihanaa, kun suurin osa kodistamme on remontoitu. Vielä pitäisi remontoida yläkerran työhuone. Kivempi asua täällä, kun asunto näyttää meille sopivalta.

-Rose

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *