Anustani ette saa.

On olemassa ihmisiä joiden kohdalla kaikki ei aina ”mene niin kuin Strömsössä” on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Minä lukeudun näihin ihmisiin joille aina sattuu ja tapahtuu, ja väärinymmärrykset täyttävät elämäni ja aiheuttavat monia hauskoja kommervenkkeja.

Tämän päivän kruunasi kohtaaminen neuvolalääkärin kanssa. Meidän neuvolalääkäri on hivenen sykettä nostattava näky ja katsetta on vaikea laskea saatika hillitä tyhjää tuijotusta joka koostuu hintsasta mielikuvituksen tuottamaa hallusinaatiota. Tuo kreikkalaisen Davidin patsaan vartalon omaava lääkäri omaa myös aika pehmeän, mutta samalla matalan äänen. Joten soppa aina valmis. Jo ennen käyntiä. Raskaushormonit ovat jo valmiiksi saaneet pään sekaisin, aivokemia koostuu lähinnä teinitytön salaisista unelmista, mutta kroppa pelaa kuin kellä tahansa kolmekymppisellä tiineellä naisella; moottori käynnistyy ja yskiä ei uskalla, ei tiedä mikä kostuu ja mistä syystä.

Tänään ohjelmanumerossa oli tietysti alakerran tarkastus; varsinkin reilu kuukausi sitten murtuneen häntäluun tilanteen arviointi oli listalla. Tämähän jännitti jo etukäteen. Shit. Jännittänyt jo kuukauden! Eipä siinä sen kummempia ollut mutta tilanne itsessään alkoi saamaan aika koomisia ulottuvuuksia. Siinä kun tuo fyysiseksi jumalkuvaksi veistelty lääkäri oli sormia myöden syvällä anuksessani sekä paineli häpyluuta, ja alkoi tiedustelemaan seksistä, en ollut ihan varma puhutaanko tässä nyt ykkösen vai kakkosen käytöstä ja millä tavoin, en voinut kuin vastata; ”Ei sitä paljoa ole ollut.” Kohtelias lääkärisetä toki korjasi tiedustelevansa tuottaako yhdyntä kipua. Edelleen hieman epävarmana, että minkähänlaisesta suorituksista tässä puhutaan ettei vaan lääkärisetä ymmärrä väärin, totesin ettei yhdyntä ole tuottanut kipua ja toivotaan että oltiin samalla aaltopituudella keskustelussamme. Lopuksi lisäsi vielä että varovaisuutta tulisi harrastaa erityisesti nyt loppuraskauden ajan. Jep jep. Toivotaan, että kehoitus koski sitä tavallista ähinän ja puhinan aiheuttavaa lähetyssaarnaajaa, sillä eihän kenenkään sovi luulla, että häntäluun murtuma ja yhdyntä on liittynyt toisiinsa ja vaatisi näin ollen lisävaroittelua, sillä anustani ei käytetä. Piste.

 

Kuis muilla? Mukavia tarinoita Strömsön hetkiltä jaettavaksi?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *