Äidin nostalgisointipostaus: lapseni syntymäpäivät

Kun Linnea oli pieni, rakastin suunnitella hänelle syntymäpäiväjuhlia. Tai mitä tahansa juhlia, joihin voi kutsua ihmiset koolle.

Viime aikoina se on jäänyt. Suunnitellessani lapseni elo-syyskuun vaihteessa tulevia syntymäpäiviä katselin vanhoja kuvia aiemmilta kekkereiltä inspiraatiota hakeakseni. Meillä olivat aina erilliset kalaasit aikuis- ja lapsivieraille, joten ensimmäiset pidettiin meillä ja jälkimäisiä varten varasimme erilliset tilat leikkipuiston yhteydestä. 4 v bileisiin tilasimme kakun Bakery Mantelista, ja se oli hyvin riittoisa ja onnistunut. Gluteenittomat tarjottavat leivoin itse, mutta kaikesta tarjottavan määrästä huolimatta meidän perheissä kahville on kaikkein suurin menekki.

Aikuisjuhlia varten hain kaiken mahdollisen pöytäliinoista servetteihin ja kakkukynttilöihin Juhlakaupasta. Minulla ei ollut kauheasti aikaa järjestelyihin, joten ajattelin katsoa mitä tapahtuu perusteellisemmalla siivouksella ja somisteilla.

Päiväunille nukahtanut lapsivieras.
Kierrätin pinnasängyn osat. Pohjasta sain hyvän valokuvatelineen.
Olin tuolloin ihan hulluna kaikkeen kultaiseen ja kiiltävään. Taustalla näkyvä ilmapalloseinä täytettiin aikuisten juhlia varten puolilleen ja puhallettiin loppuun lastenjuhliin tilanpuutteen vuoksi. Ilmapalloviritelmä tilattu Party Kingistä.
Lapsen toiveiden mukainen yksisarviskakku tilattiin Bakery Mantelista, Triplasta. Tähän kakkuun ei raatsinut laittaa kynttilöitä, joten asettelimme ne vieressä pilkottavaan gluteenittomaan piirakkaan.
Harvinaisen kiukkuisen näköinen yksisarvinen. Mietin tätä jo juhlissa, mutta uskallan myöntää asian näin kolme vuotta myöhemmin.
Yksisarvispinjata haettiin Juhlakaupasta vuotta aiemmin pidettyihin juhliin. Näitä oli alkujaan kaksi, ja tämä toinen ei kuitenkaan lasten käsittelyssä hajonnut lopullisesti, joten se odotti kaapissa uusia juhlia. Kyseinen yksisarvinen ei ole hävinnyt vieläkään mihinkään, vaan toimittaa koristeen virkaa lapsen huoneessa.

Tällaisia ei tullut järjestettyä enää sen jälkeen, koska koin hieman syyllisyyttä roskan määrästä. Ilmapallot jaoin lapsivieraille ja kaikille, jotka tulivat samaan puistoon lapsijuhlien jälkeen, pöytäliinan pyyhin varovasti ja taittelin takaisin kaappiin odottamaan toisia juhlia. Lautaset ja muut nakkasin jo hygieniasyistä pois, ja taustalla näkyvä kullanvärinen hapsuverho meni

Hain somisteet Juhlakaupasta.

myöskin kaappiin ja on ollut esilla muissa juhlissa ja varsinkin uutenavuotena.  Myöhemmin en ole tällaista määrää hankkinut juhlia varten, vaan yritämme selviytyä toisenlaisilla koristeilla. Tulipahan kokeiltua.

perhe ostokset tapahtumat-ja-juhlat vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *