#lainsuojaton

Vasta viime kesänä hoksasin, että se puuttuva palanen, mikä tekee sillisalaattia muistuttavasta vaatekaapistani toimivan, on niinkin yksinkertainen juttu kuin valkoinen t-paita. Minullahan ei ole varsinaisesti mitään erityistä pukeutumistyyliä, vaan se vaihtelee fiilisten mukaan. Useimmiten päältä löytyy matalat kengät, farkut ja joku neuletakki, mutta välillä elelen myös mekoissa, hameissa ja koroissa. Väriskaalaa on viileistä lämpimiin sävyihin ja murretuista väreistä kirkkaisiin. Neutraaleja mustaa, harmaata ja tummansinistä löytyy myös roppakaupalla. Valkoiset vaatteet vain olivat loistaneet poissaolollaan.

Pure waste

Viime kesänä ja syksynä hamstrasin kirppareilta kolme hyvää valkoista t-paitaa ja olenkin käyttänyt niitä varmaan 90% ajasta. Muutama viikko sitten laitoin tilaukseen vielä yhden t-paidan, tällä kertaa kuviollisen. T-paita on osa Animalian  #lainsuojaton-kampanjaa, jolla pyritään saamaan Suomeen parempi eläinsuojelulaki. Nykyinen eläinsuojelulaki on 20 vuoden takaa ja sitä ollaan nyt päivittämässä. Niin kuin jokainen vähänkään politiikkaa seuraava ihminen on huomannut, niin nykyhallituksella ei varsinaisesti ole sen kummemmin ihmisten kuin eläintenkään hyvinvointi etusijalla. Koko uusi eläinlaki uhkaa vesittyä ja sen Animalia pyrkii estämään. Vetoomuksen paremman eläinlain puolesta voi allekirjoittaa täällä: Vetoomus uudeksi eläinsuojelulaiksi: Suomeen maailman paras eläinsuojelulaki.

Pure waste

Pure waste

T-paidat on tehty yhteistöinä kolmen eri artistin kanssa. Tällaisena neljääkymmentä lähestyvänä ihmisenä, jolla ei ole ollut telkkariakaan kuuteen vuoteen, en tietty tunnistanut kuin Michael Monroen. 😀 Päädyin kuitenkin tilaamaan tuon Atomirotan paidan ihan vain, koska tykkäsin sen kuviosta eniten. T-paitojen valmistaja on Pure waste textiles ja ne on tehty kierrätysmateriaaleista.

Pure waste

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *