Ravintolavinkkaus: Pincho Nation

Kävin muutama viikko sitten ystävien kanssa testaamassa Turun Pincho Nationin.

Ideana on, että kaikki tapahtuu puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Homma alkaa pöytävarauksen tekemisestä sovelluksessa. Paikalle päästessä ohjataan pöytään ja toisin kuin yleensä ravintoloissa niin Pinchossa ei tulekaan tarjoilija noutamaan tilausta vaan avataan taas sovellus, jonka kautta tehdään niin juoma- kuin ruokatilauksetkin. Ravintolassa on erikseen tiskit ruoka- ja juomatilauksille. Aluksi vähän mietin, että miten tämä nyt oikein onnistuu, mutta sovellus oli tosi helppokäyttöinen ja homma sujui näppärästi. Sovellus ilmoittaa äänimerkillä, kun tilaus on valmiina haettavaksi tiskiltä.

Tähän väliin mielipiteeni ruoasta. Pinchostahan saa siis vain pieniä annoksia  eli ”pinchoja”. Itse valitsin äyriäispainotteisesti toast skagenin, jättiravunpyrstöt, lohta ja bataattiranskalaiset. Mielestäni annokset olivat onnistuneita niin makunsa kuin ulkonäkönsäkin puolesta, mutta lohiannos olisi kaivannut lisämausteita. Jälkiruoaksi otin sorbettia ja creme bruleen. Oli kyllä onnistuneet valinnat, molemmat olivat todella hyviä.

Maksaminen sitten tapahtui taas joko sovelluksen kautta tai perinteisellä tavalla. Meistä kaksi maksoi sovelluksen kautta ja yksi perinteiseen tapaan ja molemmat tavat toimivat hyvin.

Paikka oli myös sisustuksen puolesta aivan ihana. Teemana oli sirkus ja se oli toteutettu onnistuneesti pieniä yksityiskohtia myöden. Vessaa myöden teema oli huomioitu ja siellä oli muuten yksi todella hauska yksityiskohta, jota en viitsikään paljastaa… En kuvaile sisustusta sen enempää, koska se pitää mielestäni nähdä itse.

Kaiken kaikkiaan mielestäni oikein onnistunut konsepti ja ymmärtääkseni annokset vaihtuvat melko tiuhaan tahtiin.

Vahva suositus siis täältä! ❤️

koti ruoka-ja-juoma ravintolat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *