Viikonlopun herkku: nachopelti

Se olisi viikonloppu jälleen. Me aloitettiin se eilen perjantaina saunomisella sekä herkuttelemalla nachopellillä. Sen jälkeen käytiin vielä elokuvissakin testaamassa Turun Finnkinon scape-sali ja katsomassa Glass. Salin penkit oli mukavat (torkkumiseenkin), mutta leffa ei ollut mun makuun. Ja oli muuten kätevää, kun sai leffaherkut tilattua valmiiksi salin ovelle!

IMG_20190201_165923.jpg

Mutta nyt takaisin siihen nachopeltiin… Tässä ohje:

Nachopelti

400g jauhelihaa

1/2 chili

1pss tacomaustetta

1dl vettä

Paista jauheliha, lisää pieneksi pilkottu chili ja paista vielä hetken aikaa. Lisää tacomauste ja vesi, sekoita ja jätä hautumaan muun valmistelun ajaksi (voit tarvittaessa lisätä vettä).

Lisäksi

Original nachoja maun/nälän mukaan

Tomaatti kuutioituna

1/2 keltainen paprika pilkottuna

1/2 punainen paprika pilkottuna

Punasipuli pilkottuna

1prk chunky salsaa (tai muuta vastaavaa)

Juustoraastetta maun mukaan

Levitä nachot uunipellille tasaiseksi kerrokseksi. Nachojen päälle levitä jauheliha, pilkotut tomaatti, paprikat ja sipuli sekä salsa. Lopuksi ripottele juustoraastetta haluamasi määrä. Laita koko komeus uuniin 200 asteeseen 10-15 minuutiksi. Tarjoillaan creme fraichen kanssa. Kyytipojaksi vaikka siideri tai olut ja sitten vaan nauttimaan!

IMG_20190201_173013.jpg

Herkullista viikonloppua ja ihanaa alkanutta helmikuuta!

Koti Ruoka ja juoma DIY