Chiliöljyssä paistetut katkaravut
Mun on pitkään tehnyt mieli testata chiliöljyssä paistettuja katkarapuja ja viime perjantain kauppareissulla sain vihdoin ostettua aineet. Siispä meillä syötiin eilen iltapalaksi tätä herkkua patongin kera.
Katkaravut chiliöljyssä
360 g katkarapuja
1 dl rypsiöljyä
Kokonainen chili hienonnettuna ilman siemeniä
7 valkosipulinkynttä viipaloituna
Sitruunan mehu
Suolaa ja pippuria
(Persiljaa)
Patonkia
Sulata katkaravut. Kuumenna öljy ja lisää joukkoon chili ja valkosipulinkynnet. Hauduta, kunnes pehmenevät, mutta varo polttamasta!
Siirrä pannu pois levyltä ja lisää katkaravut, sitruunamehu sekä suolaa ja pippuria maun mukaan. Laita ravut tarjolle kulhoihin, ripottele halutessasi persiljaa päälle ja nauti patongin kera.
Me syötiin mieheni kanssa tällainen annos puoliksi, sen verran hyvää oli…
Mukavaa viikon alkua!