Chiliöljyssä paistetut katkaravut

Mun on pitkään tehnyt mieli testata chiliöljyssä paistettuja katkarapuja ja viime perjantain kauppareissulla sain vihdoin ostettua aineet. Siispä meillä syötiin eilen iltapalaksi tätä herkkua patongin kera. 

IMG_20190113_181306_777.jpg

Katkaravut chiliöljyssä

360 g katkarapuja

1 dl rypsiöljyä

Kokonainen chili hienonnettuna ilman siemeniä

7 valkosipulinkynttä viipaloituna

Sitruunan mehu

Suolaa ja pippuria

(Persiljaa)

Patonkia

IMG_20190113_172850.jpg

Sulata katkaravut. Kuumenna öljy ja lisää joukkoon chili ja valkosipulinkynnet. Hauduta, kunnes pehmenevät, mutta varo polttamasta!

IMG_20190113_174631.jpg

Siirrä pannu pois levyltä ja lisää katkaravut, sitruunamehu sekä suolaa ja pippuria maun mukaan. Laita ravut tarjolle kulhoihin, ripottele halutessasi persiljaa päälle ja nauti patongin kera.

Me syötiin mieheni kanssa tällainen annos puoliksi, sen verran hyvää oli…

Mukavaa viikon alkua! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *