Gazpachoa
Pyyntöihini on vastattu! Ruokakaupastani saa vihdoin valmis-gazpachoa. Ilmeisesti joku muukin on tuotetta odottanut, sillä tavallisen gazpachon kohdalla oli hyllyssä tyhjä kohta. Minä sain tyytyä tähän melonilla sävytettyyn keittoon. Litrahinnan ollessa voimakassuolaiset (tämä on kömpelö sanaleikki, joka viittaa keiton suolapitoisuuteen, ehheh) 11 euroa, toivon liemen olevan korkeintaan kelvollista, sillä en halua keitosta tulevan tapaa. Pianhan se selviää. Ehkä joku päivä ruokakaupasta saa jotain vähän vähemmän deluxekeittoa myöhäisen aamiaismunakkaansa rinnalle. Tai sitten voin opetella tekemään oman keittoni.
Muuten tekisinkin gazpachoni itse, mutta jotenkin onnistun aina saamaan siitä joko liian kitkerää, liian valkosipulista, kokkareista tai muuten epätäydellistä. Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä täydelliseen gazpachoon. Myös muut kylmät kesäkeittovinkit otetaan ilolla vastaan. Voin sitten vastineeksi tarjota ohjeen yhdelle kylmälle keitolle, jota voin suositella.
EDIT: Ai niin, tein tälle blogille fb-sivun, mutten ole muistanut mainostaa sitä kenellekään. Eli sitäkin kautta voi seurailla blogin kuulumisia ja nopein tämän linkin klikkaaja saa myös kunnian olla ihan ensimmäinen seuraaja.