Paistettu ruusukaali ja helppo kurkkukastike
Tässäpä helppo ja maistuva ruusukaalilisäke ja sille seuraksi vähintään yhtä helppo kurkkukastike. Nämä saat kauppakassista pöytään kuudessa minuutissa.
1 pkt ruusukaalia
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
lime
Pese ruusukaalit ja poista (halutessasi) uloimmat lehdet ja pari milliä kannasta. Puolita ruusukaalit, keitä niitä noin minuutti ja valuta kuiviksi lävikössä. Paista ruusukaalit nopeasti kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja limen mehulla. Tarjoile heti.
1 dl maustamatonta jogurttia
1 avomaankurkku kuorittuna ja kuutioituna
1 rkl hunajadijonia
1 rkl valkoviinietikkaa
muutama oksa tilliä hienonnettuna
Yhdistä ainekset kulhossa ja tarjoile ihan minkä vaan kasvislisäkkeen kanssa.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.