Sekalaista

Mitään maata mullistavaa ei ole viime aikoina tapahtunut, paitsi että läpäisin ainakin toisen kursseistani! Ja siis hyvällä arvosanalla, että jeejee! Uskon kyllä että siitä toisestakin kurssista ropisee opintopisteet tilille (ilmeisesti kyseinen opettaja antaa koko kurssille aina saman arvosanan..). Lisäksi sain viime lauantaina pakettiin mun ensimmäisen verkkokurssinkin, eli ne on nyt tehty, jeejee!

Tämä viikko lähti kivasti maanantaina käytiin: käytin 3 tuntia pyykkien pesemiseen ja sain luettua yli 100 sivua opparin tekoon valmistavaa kurssikirjaa. No, se opiskeluinto ei sitten jaksanut kantaa loppuviikkoon asti ja nää muut päivät on mennyt vähän lorvimiseksi…mutta sen sijaan oon saanut avomiehen vuoden 2012 (vai 2011…) joululahjaksi tekeillä olleet villasukat melkein valmiiksi. Oon aika luottavainen, että ne valmistuu täksi jouluksi. 😀

Tiistaina käveltiin K:n kanssa satamaan Wayne’s coffeeseen kahville. Oltaisiin jääty jo keskustaan, mutta aateltiin että satamassa on mukavampaa. Ja olihan siellä, Gevalian paahtimo on matkan varrella ja kaikkialla leijui ihana kahvintuoksu! <3. Itse Wayne’s oli aika..mielenkiintoinen: yksi mies barista hääri siellä yksin, ei yhtäkään asiakasta. Vaikutti niin tylsistyneeltä, että oltiin varmaan päivän toiset asiakkaat (klo 16.00). Epäiltiin ensin että ollaan ensimmäiset, mutta likaiset astiat yhdessä pöydässä paljastivat epäilymme vääräksi. Koitettiin kuitenkin hymyillä sille jäbälle nätisti, jos se siitä piristyisi. Ei vaikutusta.

Tän vuoden viimeinen deadline on 18.12. eli tässä on nyt sellainen reilu kuukausi aikaa tehdä kaksi henkilökohtaista artikkelianalyysia, kaksi ryhmätyötä, esitykset näistä kaikista (eli 4 kpl), joku välitentti/pistarit, verkkokurssin oppimistehtävät 4 kpl + verkkotentti. Jippiiii! (jos tää kuulosti vähältä, niin trust me: näihin menee aikaa..). Eli toivon todella, että löydän sen maanantain motivaation taas jostain…Lisäksi tää koneella istuminen alkaa häiritä valtavasti. Kun eihän mulla oikein muuta viihdykettä täällä ole, niin läppärillä tulee naputeltua koulujutut ja tuijotettua telkkariohjelmat ja muut…

Viime sunnuntaina kävin taas Åhlensilla pyörimässä. Löysin valtavasti kaikkia ihania joulukoristeita ja muita sisustusjuttuja, mutta ne jäi sinne. En viitsi niillä täyttää matkalaukkua jouluna.

Huomenna on viisi viikkoa siihen kun avokki tulee hakemaan mua kotiin! Eli siis viisi ja puoli viikkoa jouluaattoon. Ootan kyllä ihan kauheasti kaikkia jouluruokia (terkkui äidille ja T:lle!) ja sitä, että on muutakin ruokaseuraa kuin läppäri (hahah). Lisäksi koiria on ihan valtava ikävä ja kaikkia ystäviä. Onneksi E tulee tänne viikon päästä, oonkin suunnitellut meille jo vaikka mitä ohjelmaa! Ja sitten ihanat tytöt tulee vielä joulukuussa viettämään pikkujouluja..mitäköhän siitäkin taas tulee 😀 No ihan sikamahtavaa tietenkin!!! Yritän nyt näiden avulla tsempata itseäni näissä koulujutuissa eteenpäin. Huooohh…no jos sitten viimeistään ensi maanantaina taas sais draivin päälle…? (no ei vaan äiti, huomenna jaksaa taas!)

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *