Oh, Tina Fey!

gif-tina-fey-hipster-nonsenses.gif

I think of this whenever someone says to me, ”Jerry Lewis says women aren’t funny,” or ”Christopher Hitchens says women aren’t funny,” or ”Rick Fenderman says women aren’t funny…. Do you have anything to say to that?”

Yes. We don’t fucking care if you like it.

I don’t say it out loud, of course, because Jerry Lewis is a great philanthropist, Hitchens is very sick, and the third guy I made up.

Unless one of these men is my boss, which none of them is, it’s irrelevant. My hat goes off to them. It is an impressively arrogant move to conclude that just beause you don’t like something, it’s empirically not good. I don’t like Chinese food, but I don’t write articles trying to prove it doesn’t exist.

                                                                                              – Bossypants 2011

Kommentit (12)
 1. mä RAKASTAN Tina Feytä t. oman elämäni Liz Lemon

 2. Luin FB-frofiilistasi postauksen tästä pussikaljoittelustasi ja pullonkerääjistä.

  Eikö elämässäsi ole muuta kuin tämän ruskeutesi miettiminen ja täysin viattomien kommenttien esittäjien haukkuminen ja kiusaaminen? Käytät tuota ns. erikoisuuttasi tekosyynä muiden kiusaamiselle.

  Minä aivan oikeasti haluan antaa pulloni suomalaiselle kerääjälle. Ennen niitä keräsivät nuoret pojat ja tytöt sekä aasialaiset. Nyt aggressiiviset Romanian mustalaiset ja muut ovat ajaneet heidät pois.

  Sellaistakin on, että ovat vieneet pikkupoikien keräämiä pulloja väkisin.

  Että sellaiselle roskasakille sinä heität ylävitosia.

  1. Fiuuuu. Kuulitko tuon äänen? Se oli se kun taas meni pointti ohi ja lujaa 😉

   Minulla no totta puhuen ihan hirveästi tekemistä.

   Tämän blogin lisäksi työskentelen mm. kahden pian julkaistavan lehtiartikkelin parissa ja sellaisten lasten kanssa, joiden vanhemmilla on vakava päihdeongelma. Valmistelen myös puheenvuoroa kirjallisuusfestareille ja esitystä runoiltaan. Käyn myös keskusteluja kirjakustantajien kanssa. Sitten myös kasvatan yksin lastani. Sen yläfemman annoin parhaalle ystävälleni, en romanille tai schmomanille.

   Tämä blogi ei ole tarkoitettu valkoisten ihmisten päähän taputtamiseen tai heidän lohduttamiseen. Jos täällä haluaa kommentoida, kannattaa perustella väitteensä edes jokseenkin todellisuuteen pohjautuen. Se on aika lailla keskustelun määritelmäkin.

   Mitäs sä oot muuten tänään tehnyt, muuta kuin trollannut netissä?

   Kaikkea hyvää sinulle <3.

    

   1. Eli siis näet valkoiset vihollisinasi? Mikä sinua vaivaa? Et edes ole erityisen tumma, ellet itse alleviivaisi omaa väriäsi, niin ei kukaan sitä näkisi.
    Olet täysi turhimus, usein kuulee puhuttavan ”suositusta” ja ”rajoja rikkovasta” Ruskeat Tytöt-blogista, mutta viimeisten 25 vuoden aikana ei ole muuta tehtykään kuin haastateltu puolimustia ihmisiä kuinka he sen erikoisuutensa kokevat. Yleensä vastaus on ollut, että ei mitenkään, mutta vasta sinun valittamisesi on sitten muka saanut suvaitsevat piirit heräämään, sillä eihän se sovi jos puoliulkomaalaisen näköisellä on ihan OK olot.

    1. Ei, minä en näe ketään vihollisena. Minä haluan, että olisimme kaikki samalla viivalla ja normit sekä suomalaisuuden käsite voisivat edes hiukan levetä kun tämä maailma ei enää ole ihan niin mustavalkoinen kuin mitä ennen tahdottiin väittää.

     Ja korjaus: minä en ole puoliulkomaalaisen näköinen. Minä olen suomalainen. Nyt ei kukaan haastattele minua, minä kerron ihan itse miten asian laita on.

     Se on aika rajoja rikkovaa, tällaista blogia kun ei koskaan ennen ole Suomessa ollut.  Koita elää sen kanssa.

     1. Korostat sitä, että olet ruskea tyttö, mutta et kuitenkaan ole ”puoliulkomaalaisen” näköinen, koska olet suomalainen, vaikka vain toinen vanhmmistasi on suomalainen. 🙂 Jos sinä olisit tavallisen suomalaisen näköinen ei kukaan koskaan kysyisi sinulta mistä olet kotoisin etkä myöskään jauhaisi ihonväristä.

      Itse en tunne koko blogisfääriä, mutta veikkaisin, että ihonväriä on käsitelty aiemminkin ihan suomalaisessa blogissa. Tosin ehkä henkilö, jolla ei ole samanlaisia suhteita mediaan eli olisi sitä kautta saanut nostetta blogille. Maailma ei ole mustavalkoinen, mutta sinun maailmankuvasi tuntuu monessa suhteessa olevan.

      Miksi muuten epäilet, että anot kuten minäkin eivät käy töissä ja vaikka kasvata lasta ihan yksin? 🙂 Laiska töitänsä luettelee on suomalainen kansanviisaus.

      1. Eli siis: ensin mä oon niin vaalea, että kukaan ei edes tajua mun olevan ruskea, mutta sitten kuitenkin puoliulkomaalainen. Ja vielä kysyt, että miksi haluan, että minä ja kaltaiseni haluaisimme jo pikkuhiljaa alkaa tulla kutsutuksi suomalaisiksi. 

       ja tietenkään tämän blogin noste ei voi johtua siitä, että aihe on erittäin tärkeä, ajankohtainen ja odotettu – vaan vain siitä, että minulla on hyvät mediasuhteet, mitä ikinä se tarkoittaakaan. Tähän aihepiiriin keskittyvää toista blogia ei ole Suomessa, ainakin minun tietojeni ja saamani laajan palautteen mukaan.

       Minä en ole missään vaiheessa väittänyt olevani ”tavallisen suomalaisen näköinen”. minä olen halunnut tuoda tällä blogilla esiin, että nykypäivänä minkätahansa näköinen ihminen voi olla suomalainen, mutta meitä ei kaikkia kohdella suomalaisina tai tasavertaisesti.

       Se, että mulla menee hyvin ja olen pärjännyt hyvin, ei tarkoita, ettenkö voisi taistella niiden kanssa ja puolesta, joilla ei esimerkiksi ihonväristään johtuvien kohtuuttomien esteiden vuoksi mene.

       Haluatko kertoa mulle, missä asioissa olen mielestäsi mustavalkoinen? Ja että miten tämä kaikki liittyy mun alkuperäiseen postaukseen?

   2. Mikä kirjallisuusfestari ja mikä runoilta ja kuka kustantaja???? 😉

    Ja siis hei, yläfemmoja nimenomaan, sulle ja Tinalle. Ei tälle kolmannelle.

    1. Näistä lisää myöhemmin, mut ainakin Vanhan kirjallisuuden päiville Sastamalaan menen Niin & Näinin ”mitä sukupuoli on” -paneeliin. Jännää!!

     1. Uuuuuu, jännää, ja kiinnostavaa! Ja siis tuolla on kuulema hauska ja ihan oma tunnelmansa muutenkin, en oikeastaan voi ymmärtää sitä etten ole koskaan päässyt paikalle itse. 

      1. tuu messiin! mennää vähä heittää feminististä vihervassarimädätystä!

     2. Ooh täällä yksi varma kuuntelija! Vanhan kirjallisuuden päivät on jokaisen kesän kohokohta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *