Syntymäpäiväjuhlat

3 3.JPG

Tänään juhlittiin Sirkkaliisan kolmevuotissyntymäpäiviä. Vieraita odotellessa kävimme yhdessä läpi hänen tähänastista elämäänsä…

3 4.JPG

Tarjolla oli hyvän ystävän tekemää mansikkakakkua ja Sirkkaliisan lempparikaramelleja, Jelly Beanseja…

3 2.JPG

Isäni saapui paikalle strassikoristeisessa Barack Obama -paidassa ja vietti suurimman osan juhlista linssin takana, niin kuin aina. 
Tarina kertoo, että Sirkkaliisa näki taaperona Yhdysvaltojen presidentin pitämässä puhetta televisiossa ja luuli tätä isoisäkseen, eli Sabaksi…

3 1.JPG

Sirkkaliisa sai paljon ihania lahjoja, esimerkiksi kummitädiltään New Yorkin tuliaisena Anna Suin vintagebilelaukun…
Päivä oli ikimuistoinen, vaikka ulkona oli karsea sää ja kaikista kuvista tuli ihan harmaita!

 

Ps. Tässä postauksessa ei esiinny ihmisiä omilla nimillään tai kasvoillaan. Viikko tämän blogin aloituksen jälkeen lähimmäisistäni ja minusta on jo alkanut levitä kuvia ja tietoja netin vihasivustoille. Perheenjäseniäni on lähestytty sosiaalisen median kautta.
Minä haluan suojella heitä, mutta en suostu enää olemaan hiljaa.

suhteet ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan lasten-tyyli
Kommentit (16)
  1. Strassikoristeltu Obama-paita :”D

  2. Olen äärimmäisen iloinen, että löytyy rohkeita ihmisiä, kuten sinä tuomaan vahvan ruskean naisäänen esille. Olen itse pienen ruskean tytön äiti ja rehellisesti sanottuna minua kauhistuttaa kertomuksesi rasistisista kokemuksista. Joskus negatiivisten asioiden esille tuominen voi myös lamauttaa ja ahdistaa, kun ei tiedä mitä sen tiedon kanssa tekee. Omaa lastaan haluaa suojella kaikelta, mutta tietää että se on mahdotonta.
    Niiden kurjien (ja toki tärkeää, että asiat nousee esille) rinnalla olisi kiva saada niitä voimauttavia ja toivoa tuovia tarinoita, onhan niitä, onhan? En haluaisi ajatella, että maailma on paha ja suomi täynnä rasismia, vaan nähdä että siitä huolimatta hyvää on enemmän ja asiat voivat muuttua, kun me niitä alamme muuttaa.

    Iso voiman ja inspiraation toivotus sinulle blogin ääreen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *