Viivalla: Helsinki Trail Run 29.6.2019

Eilen juostiin Helsinki Trail Run, eli 10 km polkujuoksua Paloheinän maastoissa.Lisää juoksusta ja reitistä löytyy helsinkitrailrun.fi

Keli oli juoksulle mitä mainoin +20° ja puolipilvistä. 10 km lähtö oli klo 13, mutta kids run starttasi jo tuntia aiemmin. Kisafiilikseen oli kiva virittäytyä lasten 800 metrin kisaa seuratessa.

 

Startti oli Paloheinän ulkoilumajan viereiseltä pellolta, josta lähdettiin saman tien nousemaan kohti Paloheinän huippua. Ensimmäiseen reiluun kilometriin noustiin huipulle kaksi kertaa, jonka jälkeen jatkettiin polkuja pitkin kohti Haltialaa. Nousut olivat tiukkoja, mutta hapoille en vielä näissä itseäni saanut. Alkuun reitillä olikin ruuhkaa, ja ensimmäiset neljä kilometriä meni tiukasti jonossa. Sen jälkeen rakoja alkoi kuitenkin tulla ja pääsin kiristämään alun vähän liian leppoisaa tahtia. Mielessä kävi, että ehkä kohta jo alkaisi hapottaa.

Puolivälin tienoilla reitillä oli aika pitkästi tasaista pellon laitaa, jossa pääsi hyvin ohittelemaan ja sai keskittyä omaan juoksuun. Pitkät pätkät pitkospuita olivat tämän reitin helmiä. Reitillä sielu lepäsi ja juoksu sujui.

Viimeinen kilometri seurasi ensimmäisen kilometrin reittiä, joten loppuun tuli vielä muutama kävellen noustava pätkä Paloheinän huipulle. Huipulta lähdin laskeutumaan niin paljon kuin jaloista kaatumatta pääsin. Maalia lähestyin hyvissä fiiliksissä ja kevyin askelin kunnon loppukirin turvin. Raastoa ei tänään tullut. Sitä vastoin juoksun juhlaa koko matkan alusta loppuun!

Loppuaika 1:03:26 ja sijoitus hyvä 10. naistensarjan 91:n maaliin juosseen joukossa.

Sykemittarin mukaan reitillä tuli nousua yhteensä 160m.

Suosittelen!

-Laura

hyvinvointi terveys seksi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *