Ruuhkavuosien Marinat ja hiustenlaitto

Ei äidin kuulu olla laittautunut, äidin kuuluu keskittyä perheen hyvinvointiin. Oon kerran kuullut tai useammankin. 

Kampaajana kuulen asiakkailta ainaista kitinää, että aamulla ei ole aikaa, eikä illalla ole aikaa. Hyvä kun kerkee ripsarin laittamaan ja kenen takia nyt tarvis laittautua. 

Julkkisäidit näyttävät lehdissä upeille, aina huoliteltuina lähtevät ulos. Tietysti julkisuuskin painaa päälle. 

Huomaan asiakkaissani sen ilon ja hehkun kun olen laittanut hiukset hienoiksi. Se kohottaa itsetuntoa. Huojennus, että olenhan minä sittenkin ihan nätti!

Niin sinä olet! Vastaan. Tiedän olevani ihmeitten tekijä. Hiuksille, mutta se hymy ja raikkaus mikä ihmisestä paistaa, se on se mikä tuo hyvän mielen. Silloin ihmisen on hyvä olla. Minun tehtäväni  on vain virkistää ja hoitaa siisteyttä malliin. Sinun pitää hoitaa muu aika välissä. 

Kauneus on kiistellyin ja puhuttavin aihe maailmassa. Kampaaja voi vaikuttaa oloosi sen päivän. Kun on oman hiustenpesun aika, sinä huomaat, ettet jaksa nähdä niin paljon vaivaa kun kampaajasi. Pese ja pidä, sitä minä haluan. Tätä kuulen jatkuvasti. 

Älä sitten juokse jatkuvasti hyllyn takana piilossa nähdessäsi tuttavasi, kun tukkakin jäi kampaamatta. 

Vinkki 1. Ota aikaa aamusta tai illasta ja kohenna kampausta pesun jälkeen. Laita rullat, föönaa kevyesti, käherrä. Kyllä se vartti löytyy itselle. Kysy vinkkejä kampaajalta. 
Vinkki 2. Harvenna pesuvälejä, mutta laita pesun jälkeen hiukset kerralla sitten nätiksi. Menee monta päivää upeana. 

Kaunistautuminen on meidän naisten etuoikeus, nautitaan siitä, että voidaan olla hieman huolitelluimpia. Ei tarvi kateellisena katsella muita, kuinka ovat hienosti hiuksensa laittaneet, mutta minä en! Hah-hah. 

Ihminen on kaunis, kun hän kantaa itsensä ylpeydellä ja rakastaa itseään. Silloin pystyy pitämään hyvää huolta toisista yhtä hyvin ellei paremmin. 

 

 

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *