Satulinnassa

Kirjoitin tämän jo kerran… pitemmin ja hienommin mitä nyt tulen kirjoittamaan, mutta kun olen todella taitava tässä tietokoneen käytössä, onnistuin sen tekstin hukkaamaan :#

sydän japöytäliina.jpg

Eli olimme siis Satulinnassa tanssimassa Sinitaivaan ja Hurman tahtiin. Olimme pitkästä pitkästä aikaa siskon kanssa kahden.

Automatka sinne suuntaan meni levyjä vaihdellessa (roudasin kaikki CD-levyni tossa yksi päivä autooni ja nyt karsimme sieltä pois semmoiset jotka meidä musamakuumme eivät kuulu.)

Satulinnassa oli jonkunverran tuttujakin, mutta tanssin vain parin tutun kanssa ja sitten muutamien ”tuntemattomien”. Oli kiva ilta, tanssia sai paljon sekä muutaman tanssin siskoni kanssa (nyt ollaan tanssittu harvemmin/ei yhtään toistemme kanssa kun kaveri/kaverit ovat olleet mukana)

Musiikki oli hyvää. Sata kertaa parempaa kun automatkalla 😀 (sisko menossa tänään illalla tanssimaan sinitaivaan tahtiin kaverinsa kanssa, itsellä sunnuntain HURMAantuminen vielä vähän auki)

Paluumatkalla  poikkesimme Toijalan ABC:llä. Lähdimme tansseista siinä juuri ennen viimeisiä valsseja, jotta pääsemme joskus siskon asuntolalle (reppanalla oli nyt aamulla koulua, ja minutkin hän herätti korjaamaan hiukset) alle neljän tunnin yöunet siinä kerkesi nukkumaan.

siskolla oli tansseissa perus ranskanletti sivuttain johon olin liittänyt punaisen silkkinauhan (jonka lopulla letti sidottiin ja letin päähän tuli rusetti.) Itselle jätin hiukset muuten auki mutta parilla pinnillä etuhiuksia kiinni jotta jakauksen saa pysymään sivussa, hiukseni olivat kiharat (neljällä kireellä ranskanletillä tehtynä.) Aamulla siskon hiukset purkasin, jätin nauhan pois ja vaihdoin ranskanletin hollantilaiseksi, mutta letti pysyi sivusuunnassa. Näistä en nyt kuvia edes ottanut.

kauneus hiukset musiikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *