Kuinka onnellisuuden löytää?

Olen tässä viime viikkoina ottanut itselleni isonkin projektin, nimittäin itseni löytämisen. 

Palataan kaksi viikkoa taaksepäin. Maatessani sängylläni tajusin olevani hyvin onneton. En ollut nauttinut elämästä viimeiseen neljään viikkoon. Olin hyvin kypsä itkeskelemään illat ja miettimään, mikä minussa on vialla. Googletin kuumeisesti, miten olla onnellinen tai kuinka saada parempi elämä. No, kuinka sitä oikein ollaan onnellinen? Tuskin kukaan osaa vastata siihen täydellisesti. Jokaiselle onnellisuus sisältää erilaiset asiat ja ihmiset. Jos ja kun koet olevasi onneton, mieti, johtuuko se ihmisistä ympärilläsi? Ovatko he onnettomia? Jos huomaan mielessäsi pyörivän yhden asian sen tuhat kertaa, ota se kiinni. Mieti, miksi juuri se asia vaivaa sinua. Pienetkin asiat voivat olla mielellesi liikaa. 

Aloitin itse asioiden ja ihmisten karkottamisesta, jotka tekivät minut onnettomaksi. Tajusin, että olen todella negatiivinen ihminen. Ripaus kiittämättömyyttä. Google ei anna sinulle vastausta, kuinka olla onnellinen. Käytä siihen kysymykseen omaa Googleasi, aivojasi. Tunnelukkojesi löytäminen antaa sinulle jo vastauksia, miksi mahdollisesti olet onneton. 

Käy tsekkaamassa omat tunnelukkosi osoitteessa – www.tunnelukkosi.fi/testi.php –

Onnellisuuteen heijastuu hyvin vahvasti ihmisen itsetunto. On vaikeaa olla onnellinen, jos uskot, että olet ruma eikä kukaan ikinä rakastu sinuun. Ihmisen usko itseensä on mielestäni kaikista tärkein. Juuri sinä selviät mistä vain, jos vain uskon itseesi. Kyllä, vie aikaa uskoa, että olet kaunis ja täydellinen juuri omana itsenäsi. Ei lisättävää tai poistettavaa. Hyväksy omat huonot puolesi ja korosta hyviä puoliasi. Jos olet sisimmissäsi tulinen sielu, älä peitä sitä hiljaisuudella, vaan näytä se. Älä häpeä mitään osaa itsessäsi, koska silloin karkotat ihmiset ympäriltäsi.

Tässä itseäni tutkiessa tajusin, että piilotan itsestäni ne kaikkein ihanimmat osat. Olen ollut suurimmaksi osaksi aivan joku muu ihminen, kuin todellisuudessa olen. Enkä edes hyvällä tavalla. Olen ollut huonolla tavalla vääränlainen, joten voisin kutsua itseäni feikiksi. Ympärilläni oli ja on edelleen ihmisiä, joilla kaikki ei ole hyvin. He eivät ole onnellisia. Nämä ihmiset ovat myös parhaimpia ystäviäni. Kuinka sitten sanot heille, että jos he eivät hoida omia asioitaan kuntoon, lähdet? Usein haaveilen uuden elämän aloittamisesta, mutta alaikäisyyteni estää sen. 

Ihminen on luotu tiimipelaajaksi, jos jäät yksin, olet onneton. Etsi ympärillesi mitä upeimpia ihmisiä, jotka inspiroivat sinua jatkamaan ja ottamaan riskejä. Ole aktiivinen ystävien etsimisessä, sillä vain sinä tavoitat upeat ihmiset. Älä istu tumput suorina ja odota, että ihmiset tulevat luoksesi. Ole sosiaalinen, niin ihmiset ottavat sinut avosylin vastaan. Joskus ihmisillä on negatiivisia päiviä ja niin kuuluukin, mutta älä anna sen jatkua loputtomasti. Tätä aina muistutellaan, mutta se ei ole ikinä turhaa; jos olet pitkään alakuloinen ja negatiivinen, mene puhumaan jollekin luotettavalle ihmiselle. Älä jää pahan olon keskelle vain, koska häpeät sitä tai pelkäät puhua siitä muille.

Tässäpä oli ensimmäinen paasaukseni! Ota rohkeasti ja röyhkeästi oma kantasi ja kerro se meille kommenteissa. Kiitos ja kumarrus♥ img_2899.jpg

 

Hyvää kesää kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *