Kohti uusia juttuja

Moikka!

 

Tässä tulee mun ensimmäinen postaus. Oonhan mä tätä pyöritelly täälä jo ehkä kolme viikkoa? Mutta nyt tuntui hyvältä päästä kirjottamaan.

Mun syksy on lähtenyt jokseenkin hitaasti(?) liikkeelle. Tai siltä se tuntuu… fiilis, että asiat ei oikein etene ja oon junnannut vaan paikallaan. Kesä meni todella nopeasti ohi ja uskon, etten ole yhtään valmis tähän kaamoskauteen. On ollut huonoja kelejä, sataa jatkuvasti ja aurinkoa ei ole paljoo näkynyt, tulee kylmä ja pimeä aikaisemmin. 

Lisäksi mulle iski tietysti flunssa ja jäätävä yskä tuossa syyskuun ekalla viikolla ja vasta toissapäivänä tunsin itteni jokseenkin tervehtyneeksi! Olin yli kuukauden kipeänä, enkä siitä syystä päässyt treenaamaan ollenkaan tuona aikana ;(  Oon nyt kohta vuoden verran harrastanut salilla käymistä, hurahdin siihen täysin viime joulun aikoihin ja kilojakin mulla on nyt tippunut yhteensä noin 10! Nyt jotenkin tuntuu, etten ole kumminkaan enään saanut tuloksia omien treenien kautta, tavoitteena on siis vielä hieman kiinteytyä ja saada myös lihasta. Joten kolme viikkoa takaperin päätin hankkia itselleni nettivalmennuksen jos siitä olisi apua. Dieettiä olisi edessä vielä seuraavat viisi viikkoa… vaikka välillä v******* ja on nälkä, olen huomannut, että olo on tosi kevyt ja ylimääräinen turvotus on poistunut kehosta. Odotukseni on aika kovat tältä valmennukselta joten toivon, että kun viiden viikon päästä otan itsestäni jälkeen – kuvat, näen sen muutoksen mitä olen kaivannut 🙂 Mutta tästä aiheesta sitten myöhemmin lisää kun se on ajankohtaista!

Arki pyörii siis tällä hetkellä oikeastaan vain koulun ja treenien ympärillä. Toisaalta se ei haittaa, mutta välillä jään miettimään, että miksi tää on aina vaan tätä samaa päivästä toiseen 😀  Oon vaan kyllästynyt. Kyllästynyt tähän maisemaan. Odotan, että pääsisin keväällä muuttamaan uuteen asuntoon uudelle alueelle, se voisi tuoda sitä piristystä?

Suunnitelmissa olisi myös siis valmistua parturi – kampaajaksi jouluun mennessä. Tiedän, että kouluhommia on vielä paljon rästissä joten voi olla, että tulee hieman kiire saada kaikki valmiiksi muutamassa kuukaudessa. Oon nimittäin just se tyyppi joka jättää kaiken sinne viimeiseen iltaan 😀 Mutta teen kaikkeni jotta saisin sen paperin käteen mahdollisimman pian! Täytyy alkaa sitten metsästämään uutta työpaikkaakin.

thumbnail_IMG_2811.jpg

thumbnail_IMG_2813.jpg

thumbnail_IMG_2814.jpg

thumbnail_IMG_2816.jpg

Tällä hetkellä vietän syyslomaviikon viimeistä viikonloppua! On ollut ihana vaan chillata ja nukkua pitkään (valvonut myös liian myöhään). Ja vaikka unirytmi on kääntynyt päin helvettiä, koitan nousta ennen puolta päivää ja käydä salilla heti aamupalan jälkeen. Muita suunnitelmia ei viikonlopuksi ole, I Love Me – messut olisi kyllä käynnissä ja Lintsin valokarnevaali? Ehkä tsekkaan jomman kumman?

 

 

night. 

 

suhteet oma-elama liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *