Tinderöinnistä

En voi väittää itteeni varsinaisesti Tinderin asiantuntijaks, mutta kieltämättä mulla alkaa olla vuosien kokemus siitä. Takana tosin yhdet normaalit treffit ja yhdet viiden sekunnin treffit tanssilattialla, joten siinä suhteessa ei oo päästy kovin pitkälle. Saattanee johtua seuraavanlaisesta seikasta:

(Keskustelu käytiin noin vuosi sitten ja sittemmin kyllä kaveri jonka no no-lista oli ihan yhtä pitkä onnistui löytämään poikaystävän Tinderin kautta. :D)

Onks teillä jotain sellasii asioita, jotka on ihan no no, että laitatte aina raksia?
Esim.

– Moottoripyörät!!

– Kissa!! (Minkälaisella miehellä on kissa??)

– Lapset

– Pitkä tukka

-Yhdys sana virheet

– Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (tai yhdistelmä ajo neuvon kuljettaja)

– Tyhmä kaksoisnimi esim. Matti-Pietari (sillä täytyy olla vähän vajaat vanhemmat ja mulla on omasta takaa ihan riittävästi erikoisia sukulaisia.)

– Skeittaus (aikuinen mies ei skeittaa)

– Pyöräily (tän takia joutuu nykyisin välillä hyväksyä metsästyksen ja kalastuksen, koska kaikki v***u pyöräilee?!)

– Amis (Erityisesti pannassa on Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus Poke. Tinderöikää näillä leveyksillä niin tiedätte miks.)

– Yleinen juntteus

– Mänttä, Jämsä, Korpilahti, Pihtipudas…you name it.

– Epäselvät kuvat; kuvia vaan kaukaa/aurinkolasit päässä, pelkästään kuvia, joissa on monta miestä (tilinomistaja on 99% varmuudella se rumin)

– Liikaa jotain ”beach life at Bali”-kuvia (Tuskin haluaa luopua surffielämästään seuraavaankaan 10 vuoteen.)

– Tupakointi

– Epämääräiset kuvat känniseltä mökkireissulta

– Suomileijona-koru/tatuointi

– Muut rumat tatuoinnit

– Kuvat ilman paitaa

– Kuvat punttisalilta ilman paitaa

– Yleisesti kaikki punttipaavot

 

dating_0.jpg

 

Joku aika sitten ajattelin kuitenkin noudattaa kokeneempien neuvoja ja nostin Tinderissä mun ikärangen 25-35. (Mähän pitäisin sitä 21-24 jos kehtaisin.) Kohta puoleen jutullekin tulikin yks aika moneen kertaan mätsiks osunut 34v. Oon kuullut, että yleisesti noin 40+ väellä keskustelut Tinderissä alkaa aina kysymyksellä siitä, millaista seuraa toinen hakee. Samaa kysyi tää 34v ja kertoi itse etsivänsä lähinnä hauskanpitoa. V***u 34-vuotias perheetön ukko. Ymmärrän, että kaikki ei halua perhettä, mutta mitä hiton hienoa ympäri kyliä n****misessa voi olla 34-vuotiaana? Kieltämättä masennuin heti ja päätin jatkossakin noudattaa Kumman kaan oppia parikymppisten ongelmattomuudesta: ”Se on se nuoren miehen into, että eihän parikymppisen kanssa mitään ongelmaa oo.”

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (1)
  1. Silloin kun vielä olin tinderissä laitoin suoraan ruksin niille, joiden profiilissa ei ollut mitään tekstiä tai jos niissä luki, että ”kysymällä selvii lisää ;)”, jos yhdessäkään kuvassa päässä oli kaljapahveista tehty hattu, kädessä tupakka, ajettiin crossipyörää, oltiin paidatta salilla tai salilla muutenkaan tai paijattiin tokkuraista tiikeriä jossain kaukomailla. Myös jokainen, joka oli suorittanut elämän (kovan) koulun, sai siirtyä pikavauhtia vasemmalle.

    Kissanomistajuudesta annoin plussaa, sydäntä en kuitee ihan vaa sen kissan takia. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *