2080-luvulla

Saara Sarvas

Tulin juuri äsken kotiin kuvaamasta erästä parin viikon päästä julkaistavaa musiikkivideota ja kas, töissä ollessani edellinen kuvaamani video oli putkahtanut maailman silmien eteen! Kyseessä on Sannin toisen levyn ensimmäisen singlen 2080-luvulla video, jonka ohjasi viikko sitten Vuoden musiikkivideo -Emman pokannut Hannu Aukia. Lopullista teosta on kuvattu sekä Los Angelesissa että Helsingissä. 

Koska tämän(kin) päivän työtunnit kipusivat rentoon 14, aion jatkaa tämän postauksen julkaistuani matkaa suoraan vällyjen väliin haaveilemaan siitä, mitä kaikkea aion itse tehdä ja muistella 2080-luvulla - jolloin aion ehdottomasti olla hengissä. Ellei minulle satu jotain traagista 

Haluan, että mulla on silloin lukuisia kaneja ja ehkä lapsenlapsia, jotka käyvät hoitamassa niitä niin, että Saara-mummu saa vain paijailla niitä ruttuisilla sormillaan.. Mulla täytyy ehdottomasti olla joku hattaravärillä sävytetty kampaus ja kokovartalo-collegea jossain todella röyhkeissä kuoseissa. Toivon, että siinä vaiheessa erilaiset virtuaalilasit ja pelit ovat kehittyneet niin paljon, että voin vanhuuden kaltoin kohtelemilla käsilläni pelata Falloutia ja Pokémoneja ns. oikeassa ensimmäisessä persoonassa, virtuaalimaailmassa seikkaillen.

Oletan, että ruokateollisuus on siihen mennessä keksinyt, miten suklaasta poistetaan turhat sokerit ja rasva ilman maun tai koostumuksen muuttumista.. Niin ja se suklaa voisi myös olla monin muin tavoin terveysvaikutteista......... 

Erilaiset junat ja muut matkustustavat ovat ehkä silloin kehittyneet niin tehokkaiksi, että voin matkustaa rennoille viikonloppumatkoille välimeren rannoille eläkeläisystävieni kanssa. Tai hitto! Miksen vain suoraan toivo, että minulla on oma "kesäasunto" jossain päin Kreikan saaristoa? Eläkeläisystävistä puheen olleen, kuinkakohan moni nykyisistä tuttavistani kuuluu lähipiiriini vielä 70 vuoden kuluttua? Pitää ehkä tehdä kirjekuori, johon merkkaan arvaukseni ja sulkea se aikakapseliin ;) 

2080-luku alkaa kuulostaa aika houkuttelevalta!

Ollapa jo 90-vuotias. Näihin kuviin ja tunnelmiin, oikeasti on aika ihanaa, että töitä riittää tällä hetkellä liiaksikin asti. Tietääpähän taas tehneensä jotain, kun seuraavan kerran iskee jokin hiljainen kausi päälle ^_^

Mitä kaikkea te haluatte tehdä ja muistaa 2080-luvulla?

p.s. Maanantaina ilmoille heittämäni kysymys Antti Tuiskun uudesta videosta herätti älyttömästi kommentteja ja mielipiteet jakautuivat todella vahvasti kahtia. Siksi mua vähän kiinnostaakin, mitä mieltä te olette tästä biisistä ja videosta?

Kommentit

Annemaris

Ihana biisi, mutta vähän tylsä video. Tai ei vaan mulle kolahtanut. Mielummin olisin tuijottanut Sannia greyscalessa ja katsonut kun se pyörii ympäri kameran edessä kuin sekoittanut noita Losijuttuja tohon mukaan. Onhan tossa kontrasti mut mut.. kaikesta ei voi aina tykätä :D Mut ei se mitään, se on vaan video. Biisihän on 10/10! :)

Jenu (Ei varmistettu)

Biisi on aivan ihana, ihan niinkuin kaikki muukin Sannin tuotanto. Sannia kuunnellessa sitä oikein toivoisi, että ois itselläkin jotain sydänsuruja tms, niin biisit tuntuisi vielä paremmalta haha... Mun sisäinen Ankeuttaja saa ottaa vallan. :D Tykkäsin hirmusti myös videosta. Jotenkin se noudattaa jo Sannin aikaisempien videoiden linjaa kivasti. Ei valittamista.

mjai (Ei varmistettu)

Biisi on ihan kiva, mutta siis toi video on kyllä ihan mitäänsanomaton. Ihan losiin asti pitää mennä kuvailemaan varpaita hiekassa ja aaltoja meressä :D

Sannak (Ei varmistettu)

Biisi on ihana, vaikka sanat ei enää tässä iässä niin kolahdakaan kohdille. Mutta jokainen meistä on varmaan tuntenut ikävää ja tietää miltä se tuntuu. Jos ei ole, niin ei ole kyllä elänytkään. Video ei kovin erikoinen ole, mutta toisaalta hyvä niin. Se ei vie liikaa huomiota itse biisiltä ja Sannin tavasta tulkita.

Taina L.

2080 mä olisin 98vuotias ja näillä geeneillä en enää ole elossa silloin. Mutta vanhuksena olisi kyllä mahtavaa, jos saisi sellaiset vaaleanpunaiset hattarapää-hiukset!

Lullah

Kokutuin tosi pahasti tähän biisiin, mutta mulla on semmonen ongelma, että mun on tosi vaikee samaistua sanoihin (tämän ja monen muun Sannin biisin kohalla) ku oon niin vasta alkanu seurustelemaan maailman ihanimman jätkän kanssa. Hirveetä ku sanat ei iske enää samalla tavalla :D

Elsa-Vilja (Ei varmistettu)

Aivan ihana biisi! Videokin oli ihan hyvä, mutta mä olen jotenkin niin rakastunut tähän taustamusiikkina kun voi oikein fiilistellä sanoja niin, että harvemmin jaksan klikata sen päälle. Samaistua tähän voi varmasti aika moni, mä en ehkä ihan kirjaimellisesti, mutta tykkään kovasti joka tapauksessa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.